Estetik Ameliyatlarla Bambaşka Biri Olan Taha Duymaz Aylık Kazancını Armağan Çağlayan'a Anlattı

Taha Duymaz'ı sosyal medya kullanıcıları yakından tanır. Yaptırdığı estetik operasyonlarla değişen Taha, Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu. İnternetten ne kadar kazandığını, ameliyatları nasıl yaptırdığını tek tek işte böyle anlattı...

Onu tanıdığımızda küçük ve kısıtlı mutfağında yemekler yapan, 17 yaşında bir gençti. 12 çocuklu bir ailenin üyesi olan Taha Durmaz'dan bahsediyoruz.

Yemek yapma merakını başkalarıyla paylaşırken bu kadar ünlü olacağını herhalde kendisi de hesaplamamıştır. Ama her zaman övgüyle de karşılanmış değil Taha.

Önce mutfağının yetersizliği, sonra tipi çoğu kişinin ağzında sakın olmaktan kaçamadı. Fakat o yine de yılmadı, bildiği gibi devam etti.

Sosyal medya şöhretinden kısa bir süre sonra da onu bir dizi estetik operasyon geçirmiş ve oldukça değişmiş halde bulduk.

Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan YouTube üzerinden yayınladığı Gör Beni programında bu sefer de Taha'yı davet etti.

Maddi imkansızlık sebebiyle 4. sınıfa kadar okuyan Taha'ya, Armağan Çağlayan "Para kazanıyor musun YouTube'tan?" diye sordu

Taha bu soruya 'Kazanıyorum ama yetmiyor, ekonomi bu kadar kötüyken çok zor. Bir yemek malzemesi 400-500 TL. Zaten benim kazancım ekrandan 3 bin-4 bin TL' şeklinde cevap verdi.

Çağlayan'ın diğer sorusu yine herkesin aklına takılan bir konuydu: "Bu kadar maddi imkansızlıklar içinde estetikleri nasıl yaptırdınız?"

'Doğru olur mu söylemem, bir arkadaşım vardı o aradı; nefes alamıyorum diye paylaşım yapmıştın, bir arkadaşım var o burnundaki eti alabilir dedi. Sağ olsun o yaptı. Kulağımı da o yaptı. Yalan söylemek istemiyorum vermedim para. Reklamdan ziyade doktorla aramdaki samimiyetten kaynaklı.'

Taha henüz markalardan da teklif alamadığını da ekledi. Yarın bir gün neler olacağı hiç belli olmaz...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Taha Duymaz'dan Yürek Burkan İtiraflar: ''Artık Yaşamak İstemiyorum.''
Estetikle Bambaşka Birine Dönüşen TikTok Fenomeni Taha Duymaz Şimdi de Kulaklarından Operasyon Geçirdi
Konsept Fakirlik mi Yoksa Gerçek mi? Sosyal Medyanın Yeni Fenomeni "Yoksul Şef" Taha Duymaz İnsanları İkiye Böldü

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
16.12.2022

Yahu bu geçenlerde 120 bin tl kazanıyorum dememiş miydi? tüm ünlüler asgari alıyor zaten hepimiz aynı gemideyiz aynen amk

16.12.2022

Aynen benden cok kazaniyor

16.12.2022

😂😂 yalanın bu kadarı en az 120 binden başlıyor senin maaşın.. birde hâlâ o kadar kazanmasına rağmen fakir gibi görünmeye çalışmasıda saçmalığın daniskası.

16.12.2022

Fakirlik edebiyatından.. gay popülaritesine ince geçiş...

TÜM YORUMLARI OKU (32)