Esra Ezmeci'de Yaşananlar Yerin Dibine Soktu: "Çocuklar Öz Abisinden!"

Boşanmak için Esra Ezmeci stüdyosuna başvuran Birol, stüdyoda eşi Sibel için şok iddialar sarf etti. Ezmeci'nin duydukları karşısında yüzü kıpkırmızı oldu.

Esra Ezmeci'nin sunduğu gündüz kuşağı programı, olayların ve skandalların eksik olmadığı bir platform haline geldi.

Esra Ezmeci'nin sunuculuğunu yaptığı "Yeni Baştan" programında, yaşanan bir olayda boşanma sürecinde olan Birol, eşi Sibel ile karşı karşıya geldi.

Birol, çocuklarının biyolojik babasının kendisi olmadığını iddia ederek, "Çocuklar öz abisinden" şeklinde bir açıklama yaptı.

Esra Ezmeci'nin "Sence çocuğun babası kim?" sorusuna Birol, "Bilmiyorum, DNA testi istiyorum" yanıtını verdi. Bu durum karşısında sunucu Ezmeci, "Allah Allah" diyerek tepkisini gösterdi.

Biyolojik anneleri olan Sibel ise, "DNA testi yaptıracağım, seni de cezaevine sokacağım. Allah'ından bul" şeklinde bir yanıt verdi. Birol, çocukların babasının kim olduğunu sormaya devam etti.

Sibel, abisinin stüdyoda olduğunu belirterek, onun da yayına alınmasını talep etti. Bunun üzerine Esra Ezmeci, çocukların babası olduğu iddia edilen amcayı da yayına dahil etti ve "Bunları konuşmak gerçekten utanç verici" dedi.

Sibel'in abisi Aydın, "Ben hiçbir şey demiyorum, bu iddialar çok büyük bir iddia. Ben şok içindeyim. DNA testine de hazırım, benden çıkmazsa ne yapacaksın?" şeklinde konuştu.

Buna karşılık Birol, "Şüpheleniyorum, istersen dava aç. Sen 25 milyar için kendi kardeşini sattın?" ifadesini kullanarak herkesi şaşırttı. Yayın sırasında edilen küfürler nedeniyle konuşmalar sessize alındı. Aydın ise ayağa kalkarak Birol'un üzerine yürüdü.

İlginizi çekebilir:

Annesini Öldürdüğünü Ağzından Kaçırdı! Müge Anlı'da Şüpheli Kayıp...
"O Gün Amcayı Gördüm!": Narin Cinayetinde Tutuklanan Yengenin Eşi İlk Kez Canlı Yayında Konuştu!
Esra Erol'da Bebeğe Uyuması için Alkol İçiren Aile Başımızdan Aşağı Kaynar Sular Döktü!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
18.09.2024

Bu kadının programının kaldırılması lazım. Böyle şeylerin bu kadar alenen ve sık konuşulması normalleştirilmesi demektir.

18.09.2024

Beyaz TV Gökçek ailesinin kanalı mı ? RTÜK neden müsamaha gösteriyor bu yapımlara ? ATV de de benzerleri var bunların sanırım ?

18.09.2024

Onedio bu haber değeri mi taşıyor? Ya eskiden ne güzeldin sen, iyice batırdınız.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ