Onedio Logo

Esra Erol'un Evlilik ve Boşanma Oranlarındaki Artış Hakkındaki Görüşleri Sosyal Medyada Tartışma Yarattı!

Kapak Görseli

Uzun yıllardır ekranlarda olan varlığını devam ettiren, Esra Erol şimdilerde Esra Erol'da isimli programıyla gündeme geliyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etse de bir süredir magazin manşetlerine düşen Erol'u son olarak Müge Anlı ile yaşadığı polemikle anmıştık. Candaş Tolga'nın programına konuk olan Esra Erol boşanma ve evlilik hakkındaki görüşleriyle gündeme oturdu. Sosyal medyada tartışma yaratan Erol'un ifadelerine ve gelen yorumlara birlikte bakalım.

Esra Erol'u yıllardır ekranlarda sunduğu programlarla yakından takip ediyor ve sunuculuğunu yaptığı şovdaki haberlerle sık sık duyuyoruz.

Esra Erol'u yıllardır ekranlarda sunduğu programlarla yakından takip ediyor ve sunuculuğunu yaptığı şovdaki haberlerle sık sık duyuyoruz. Görseli

Esra Erol'da programıyla ekranlarda izlediğimiz Esra Erol Ekol TV'de ekranlara gelen Az Önce Konuştum'a konuk oldu.

Esra Erol'da programıyla ekranlarda izlediğimiz Esra Erol Ekol TV'de ekranlara gelen Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Görseli

Son olarak gündeme Müge Anlı'yla yaşadığı "Altın Kelebek" kaosuyla gelen Esra Erol programda ödül gecesiyle ilgili detaylardan da bahsetti.

Candaş Tolga Işık'ın "Evlilik oranlarının azaldığı, boşanma oranlarının uçtuğu?" sorusuna cevap veren Esra Erol açıklamalarıyla adından bahsettirdi.

Ünlü isim "İnsanlar daha fazla bireyselleşiyor. Bireyselleşmenin de tehlikeleri var. Herkes kendi içine dönünce, herkes sadece kendi isteklerinden bahsediyor. Kimse, biz kimiz? Biz neyiz? Ne kadarız? Ne yapacağız? Bu evliliği ayakta tutmak için neye ihtiyacımız var? sorusunu sormuyor. Bir uzlaşma kültürünü kaybettik." şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Erol'un "Eskiden anne babamız bir bardak çayın şekeri için tartışıp "Ya hanım bir börek yap da yiyelim" diyerek barışırlardı. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü yok" sözleri tartışma yarattı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Son Zamanlarda Tutuklanarak Silivri Cezaevine Gönderilen İsimlere Berna Laçin'den İlginç Benzetme
Müjdat Gezen Hakkındaki Ölüm İddialarına Ateş Püsküren Uğur Dündar Ünlü İsimden Haber Getirdi
İhanet mi Var? Barack Obama'nın Jennifer Aniston'la Aşk Yaşadığı İddiaları Gündemde Bomba Etkisi Yarattı!

Popüler İçerikler

Galatasaray - Fenerbahçe Maçını Yönetecek Hakem Slavko Vincic Fuhuş Operasyonunda Tutuklanmıştı
Galatasaray - Fenerbahçe Maçını Yönetecek Hakem Slavko Vincic Fuhuş Operasyonunda Tutuklanmıştı
Tahliye Edilmesinin Ardından Normal Yaşantısına Adapte Olmaya Çalışan Kerimcan Durmaz'dan İlk Açıklama Geldi!
Tahliye Edilmesinin Ardından Normal Yaşantısına Adapte Olmaya Çalışan Kerimcan Durmaz'dan İlk Açıklama Geldi!
Sedat Peker Sessizliğini Bozdu ve İlk Kez Açıklama Yaptı: Sedat Peker'den Gazeteci İsmail Saymaz’a Açıklamalar
Sedat Peker Sessizliğini Bozdu ve İlk Kez Açıklama Yaptı: Sedat Peker'den Gazeteci İsmail Saymaz’a Açıklamalar
YORUMLAR
29.01.2025

niye tepki vermişler anlamadım. evet haklı kimse kimseye tahammül etmiyor çünkü artık zorunda değil. dünya değişti, toplumsal kurallar değişti, değerlerimiz değişti. boşanmaların çoook fazla alt nedeni var ama söylediği şey sebeplerden biri evet. sadece bizde de değil tüm dünyada böyle

29.01.2025

kocası beş parasız kalsın da uzlaşma kültürünü görelim

29.01.2025

Özel tv kanalları zerre sosyal sorumluluk içeren bir şey yapmıyor . Yalansa yalan deyin. Adam, kendine eş arıyor . Çıkmışlar ikinci bahar sevdasına (!) Kadının sorularına bakın : Ayakkabı numaran kaç ? Ev üzerine mi ? Araban var mı ? Başka kadın çıkmış . Soruyor adama : Yeşil pasaportun var mı ? Başka bir programa geçiyorsunuz . Neler yok neler . Adam , ilk karısından çocuklar yapmış . İkinci karısından da çocuklar yapmış. U dönüş yapmış ve eski karısıyla yaşamakta. Yahu gündemlerimiz bu mudur ? Gündüz kuşağı programları türlü iğrenç dizisiyle yarışıyor. Tüm gün saçma sapan içeriklerle dolduruluyor insanlar. Sonra tahammülsüz olmuşuz toplum olarak !! Meritokrasi yok edilirse işinin ehli olmayanlar bir yerlere getirilirse koca bir çöplüğe döneriz. Ülke nefes alamıyor . Açın çeşmeleri . Açın pencereleri.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ