Esra Erol'un Evli Kadınla Birlikte Olan Adama Cehennemin Dibine Giden Yolu Tarif Ettiği Anlar Gündem Oldu

Gün geçmiyor ki gündüz kuşağı programlarında hayrete düşeceğimiz bir olay daha yaşanmasın...

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'un ATV ekranlarında yayınlanan programına katılan Zafer, hamile eşi Merve'nin çocuğunu ve kendisini bırakarak Zafer isimli bir kişiye kaçtığını iddia etti.

Yayına katılan Merve, pişman olup eşine ve ailesine geri dönmek istediğini belirtirken Zafer çıldırmıştı. Çünkü Merve 'Zafer'in suratı eşimin suratına benzediği için ona kaçtım' demişti. Stüdyo buz keserken Zafer'in 'Merve duygularımla oynadı, aşka olan inancımı kaybettim. Hakkım ona haram olsun' demesi Esra Erol'u sinirlendirdi.

Erol'un 'Bir sabah uyandığında eşin olmasa ne yapardın?' diye sordu. Zafer ise 'Ne yapacağım abla, boşarım direkt. Affedersin öyle bir kadınla aynı yatağa girer miyim? Cehennemin dibine kadar yolu var.' demesi herkesi sinirlendirdi.

Bunun üstüne sinirden gülmeye başlayan Erol, 'Bulunduğunuz yerden kalkabilirsiniz.' diyerek Zafer'i ayağa kaldırttı. Zafer ayağa kalkınca ise 'Oradan dümdüz gittiğinizde cehennemin dibine kadar yol var' dediği an stüdyoda adeta bayram havası esti.

O anları buradan izleyebilirsiniz

Tabii o anlar Twitter kullanıcılarının diline düştü

twitter.com

Valla biz ne diyelim bilemedik,

twitter.com

Sözü size bırakıyoruz...

twitter.com

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
27.05.2022

Bir kadın olarak yorum yapıcam..esra erol show yapıcam diye gereksiz yere orada insanları gömüyorsun anladık..çok büyük birşey başarmış gibi birde gururlanmak yok mu..ulan orada kadının hiç mi suçu yok? o boynuzlu kocası da kalkmış kendi showunu yapıyor orada.yere bağdaş kurup karıcığım seni seviyorum geri dön diye yalvarmalar falan.karı hepinizi ayakta skiyo lan.1 buçuk aylık çocuğunu bırakmış,üstüne hamile haliyle gitmiş herifin birine kaçıp altına yatmış..bi tek günah keçisi bu adamı mı şimdi? hergün aynı hikaye,yemin ediyorum çivisi çıkmış toplumun..müge de olsun diğer prg.olsun hep aynı hikaye..evli karılar tiktoktan tanıdığı herifler uğruna çocuklarını evini terkediyor,kocaları çıkıp karıcığım nolur geri dön diye yalvarıyor.kadın nazlanıyor.insanlar aşık oldum diye düzüştükleri kişiler tarafından donuna kadar dolandırılıyor,olan masum çocuklara oluyor.ama kimse onları konuşmuyor..uçkuru patlamış bu toplum bir am,bir sk uğruna hayatlarını mahvediyor.

27.05.2022

Neden adam cehennemin dibine gidiyor ki? Zorla mi sikmis?

27.05.2022

Tamam Kadınların Hakkı Var Ona Hiç Bir Sözüm Yok, Ama Bu Kanunları Kullanarak Erkek Tarafına Kök Söktüren ve Adamın Bi Şuçu Yokken Suçluymuş Gibi Davranıp Onu Üzen Bi Program. Reyting %100 Ama İçleri Çürümüş ve Ego'yla Tutunan Program..

TÜM YORUMLARI OKU (8)