Esra Erol Şaştı Kaldı: TikTok'ta Tanıştığı Adama Kaçarken 45 Kilo Et Götüren İlginç Kadın

Denizli'den Esra Erol'a katılan Ayça, 8 yıllık eşini terk edip TikTok'ta tanıştığı Ezel isimli erkeğe kaçtığını ve boşanmak istediğini söyledi. Ayça'nın hem eşi İbrahim hem de Ezel'le yüzleştiği canlı yayında ilginç anlar yaşandığı ve şaşırtan iddialar ortaya atıldı.

Esra Erol'a katılan Ayça, 8 yıllık eşi İbrahim'in yanından TikTok'ta tanıştığı Ezel'in yanına kaçtıktan sonra boşanmak için Esra Erol'dan yardım istedi.

Yayında Ayça'nın Ezel'den ve ailesinden evli olduğunu sakladığı ortaya çıktı. Telefonla bağlanan Ezel ise "Biri geldi yanıma sığındı. Kapımı açtım. Bebekler gibi baktım. Sadece elini tuttum o kadar. Ailemle tanıştırdım. Evli olduğunu ben bilmiyordum. Trene binmiş gelmiş." ifadeleriyle Ayça'nın habersiz geldiğini belirtti.

Ayrıca Ezel, İbrahim'in Ayça'yı odaya kilitlediğini, şiddet uyguladığını ve kazandığı paraya el koyduğunu da iddia etti.

Bu telefon bağlantısının ardından da Ezel, Ayça'yı tutarsız davranışları nedeniyle canlı yayında terk etti. Ayça da terk etmemesi için Esra Erol'a ve Ezel'e yalvardı.

Bugün de Ayça ve İbrahim günler sonra canlı yayında yüzleşti. İbrahim, Ezel'in "Gel aşkım seni bekliyorum" dediği videoların olduğunu belirtti.

Ayrıca İbrahim, Ezel'in "Biraz geniş ol, yobazlık yapma. 5 gün benim yanımda kaldıysa ne oldu?" dediğini iddia etti.

Bunlar yetmezmiş gibi İbrahim, Ayça'nın kaçarken kelle, bacak ve ciğerden oluşan 45 kiloluk kurban etini de götürdüğünü söyledi.

Ve bugün de yine Ayça, "Yaptığım iyilik için pişmanım. Tutarsız davranıyor Ayça ile ilişkim bitti." diyerek ikinci kez ayrıldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Esra Erol'da 'Karım Sevgilisiyle Uygunsuz Fotoğrafını Bana Attı' Diyen Adamın İsyanı Herkesi Şaşırttı!
Dünyaya da Açıldık: Müge Anlı'da Gaziantepli Adam Tarafından Dolandırılan Japon Kadının Hikayesi
İsyan Ettirdi! Müge Anlı'daki Afganla Evlendirilen Kaçak Gelin Olayında Ortalığı Karıştıran Sözler

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
18.10.2022

Kardeşim karın kaçmış gitmiş! Didtirsin gitsin! Sen halâ televizyonlara çıkıp kendini rezil ediyorsun! Ya bu televizyonlardan büyük paralar alıyorsunuz, yada kafayı yemişsiniz. Not: Şekilde görüldüğü gibi insanların dini vecibeler icin kurban kesmediği ortaya çıktı! maşallah allah için kurban, küp için kavurma olayı. Arkadaş hiç mi dağıtmadınız fakire fukaraya! 45 kilo dolapta kurban eti nedir yahu...

18.10.2022

bu üçünün ağzı burnu o kadar benziyor ki, sokağımızın mayıs hasadı, birbirinin tıpkısı, baba 1 ana 5 enikler misali. finalde bunlar kardeş çıksa, hep beraber mangala gitseler şişi birbirlerinin gtüne takarlar

18.10.2022

Eti yediler bitti, ortaklık ve aşk hayatı bitti. Her gel diyenin yanına gidene odalık me denirdi?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ