Esra Erol, Muhabiri Caner'in Bebeğinin Cinsiyet Partisini Canlı Yayında Yaptı!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında muhabir olarak çalışan Caner Toygar eşiyle beraber dün (9 Eylül) canlı yayındaydı. Eşinin hamile olduğu bilinen Caner'in cinsiyet partisini Esra Erol canlı yayında yaptı.

İzdivaç programı sunduğu dönemden beri Esra Erol'un yanında yer alan Caner Toygar, uzun süredir Esra Erol'da programında muhabir olarak çalışıyor.

İzdivaç programında tanıştığı Berke ile talihsiz bir evlilik geçiren Caner, sonrasında hayatının aşkı Merve'yle tanışıp evlenirken çift bebek beklediklerini duyurmuştu.

Eşi Merve'yle iş yeri olan Esra Erol canlı yayınına katılan Caner'in programda olma sebebi bu defa farklı olurken Esra Erol genç çifte cinsiyet partisi sürprizi yaptı.

Caner ve Merve'nin bebeklerinin cinsiyeti için pasta kesilen canlı yayında çift kız bebekleri olacağını öğrenirken Esra Erol canlı yayınında duygulandıran anlar yaşandı.

Yayın sonunda gerçekleştirilen cinsiyet partisi sonrası Esra Erol genç çifti tebrik etti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Canlı Yayında Çıldırmıştı: Esra Erol'daki Cemile Aylar Sonra Ortaya Çıktı
Kızıl Goncalar'a Bomba İsim: Cüneyd'e Akıl Hocası "Lokman" Geliyor!
Kadro Tamamlandı: MasterChef'e Giren Son Yarışmacı Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
10.09.2024

Kamuda Rekor Harcama: İtibardan da Seyahatten de Tasarruf Yok İktidar, itibardan tasarruf etmediği gibi seyahatten de tasarruf etmiyor. Yılın ilk 6 ayında konaklama, seyahat ve yeme-içmeye 974 milyon 360 bin TL harcama yapıldığı ortaya çıktı. Kamudaki bu harcama, tasarruf tedbirlerinin yalnızca halk için geçerli olduğunu gözler önüne serdi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ