Esra Erol'daki Veysel Sokakta Ölü Bulunmuştu: Kıyafetleri Karısının Çöpünden Çıktı!

Geçtiğimiz sene Esra Erol'a katılan Veysel sokakta ölü bulundu. Eşi Betül'ü, Özge ile aldatan Veysel, hamile kalan Özge ile evlendi. Esra Erol çiftin birlikte yaşadığı eve gitti, çöpten Veysel'in kıyafetleri çıktı.

Geçen yıl, Esra Erol'un programına katılan Betül, eşi Veysel'in başka bir kadından ikiz çocukları olduğunu öne sürmüştü.

Bu iddianın ardından gerçekleştirilen DNA testi sonucunda, ikizlerden sadece birinin Veysel'e ait olduğu belirlenmişti. Bu durum, tıp dünyasında nadiren rastlanan bir olay olarak kaydedilmişti.

Bu olayın ardından Betül ve Veysel'in boşanmasına aracılık eden Esra Erol, geçtiğimiz günlerde Veysel'in sokakta ölü bulunduğunu açıkladı.

Esra Erol, Veysel'in ölümünün ardındaki şüpheyi aydınlatmak üzere çalışmaya başladı. Veysel'in karısını aldattıktan sonra evlendiği, ikiz çocukların annesi, Özge, sosyal medyadan çelişkili açıklamalarda bulunmuştu.

Esra Erol'un ekibi bugün Veysel'in Özge ve çocuklarla kaldığı eve gitti. Ev harabe haldeydi. Dahası kapının önündeki çöpte Veysel'in kıyafetleri vardı.

Bu durum Veysel'in ölümündeki gizemi daha da arttırdı.

İlginizi çekebilir:

Esra Erol'a Çıktıktan Sonra Ölü Bulunan Veysel'in Doktorları Şaşırtan Tuhaf Hikayesi
Sokakta Ölü Bulunan Esra Erol'daki Veysel'in Eşi Açıklama Yaptı: "Hamileyim!"
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başörtüsü Takıp Ayşe'yi Taklit Etti!
YORUMLAR
24.09.2024

şu yazanları bize senaryo diye verseler yok artık deriz ama bunların hepsi gerçek artık midem kaldırmıyor kadın ikizlere hamile biri başka erkekten öteki başka erkekten bu sadece fragman

24.09.2024

E ne demişler yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ