Esra Erol'daki Kıyma Makinesi Cinayetinden Görkem'in Deccallığına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

7 Haziran Cuma günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Müge Anlı'nın programında ortaya atılan bir iddia tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Bir kayıp arama vakası bir adamın kıyma makinesinde çekilip öldürülmesine evrildi. Bu iddia hakkında bugün başka bir detay ortaya çıktı. Detaylar içerikte!

Detaylar:

Müge Anlı'da Kıyma Makinesi Cinayetinde Mide Bulandıran Bir İddia Ortaya Atıldı

Uzun zamandır gizemini koruyan Mehmet Özdemir cinayeti Müge Anlı'da çözülmüştü. Kayınbiraderi Mehmet Genç, Özdemir'i öldürdüğünü itiraf etmişti. Sır dolu olayla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar içerikte!

Detaylar:

Müge Anlı, Mehmet Ali Özdemir Cinayetinde Meydana Gelen Son Gelişmeyi Duyurdu!

Survivor 2024 All Star'ın düellolu eleme gecesi yayınlandığı akşama damgasını vurdu. Merve'nin elendiği bölüm reyting rekoru kırdı. Detaylar içerikte!

Detaylar:

Rekabet Kızıştı: Survivor All Star'ın Eleme Gecesinde Reytingler Tavan Yaptı!

Survivor All Star'da son elenen yarışmacı Merve Aydın oldu. Finale adım adım yaklaşılırken sona kalan 6 yarışmacı için heyecan doruğa çıktı. İşte yarışmanın resmi hesabı bu akşamki yeni bölümün tanıtımında o heyecanın azını izleyicilerle paylaştı.

Detaylar:

Yine Acil Durum Konseyi: Acun Ilıcalı Survivor'da Yepyeni Bir Dönemin Başladığını Duyurdu

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam sezon finalini yapıyor. Diziye veda eden oyunculardan biri olan Selin Türkmen Instagram'da paylaştığı veda mesajıyla hayranlarını daha şimdiden duygulandırdı. Detaylar içerikte!

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Sezon Finaline Saatler Kala Dizinin Çimen'inden Duygusal Bir Veda Mesajı Geldi

"Kızılcık Şerbeti", televizyon dünyasında adeta bir fırtına gibi eserek, en çok konuşulan diziler arasında yerini aldı. Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen bu dizi, adeta bir fenomen haline geldi. Kendine özgü hikayesi ve etkileyici karakterleri ile "Kızılcık Şerbeti", televizyon ekranlarında iz bırakan yapımlar arasında kendine sağlam bir yer edindi.

Detaylar:

Sezon Finali Yapacak Olan Kızılcık Şerbeti'nin Final Bölümünün Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

Hafta içi her gün atv'de yayınlanan Esra Erol'da da kan donduran bir olay ortaya çıktı. 24 yıldır aradığı annesini bulmak için yayına çıkan Ayşe isimli kadın, programa çıkar çıkmaz Erol'un ekibi sayesinde annesine kavuştu. Annesinin ardından babasını da bulmak isteyen Ayşe'nin öz babasının aslında dedesi olduğu ve annesinin babası tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Detaylar:

Yine İstismar: Öz Babasını Arayan Kadının Dedesinden Olduğu Ortaya Çıktı!

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu, Emir Can İğrek'in "Bir Karanfil" adlı yeni şarkısının klibinde rol aldı. İğrek'le partner olarak kamera karşısına çıkan Türkoğlu'nun klipteki anları kısa sürede gündem olurken, Şerbo fanları o anları goygoy malzemesi yaptı.

Detaylar:

Sıla Türkoğlu'nun Emir Can İğrek Klibindeki Halleri Şerbo İzleyicilerine Goygoy Malzemesi Oldu

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde adeta yaprak dökümü yaşanmıştı. 4 oyuncunun birden veda ettiği diziden ayrılan isimlerden biri de Umut'u canlandıran Serkan Tınmaz olurken, Tınmaz'dan duygulandıran bir veda paylaşımı geldi.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nden Ayrılan Serkan Tınmaz'dan Duygulandıran Veda Paylaşımı

2. Sayfa kameralarına konuşan oyuncu Aslıhan Gürbüz, bu sezon çok fazla dizi izlediğinin altını çizip rol almak isteyeceği dizileri sıraladı.

Detaylar:

Cüneyd Efendi'ye O da Hayran: Aslıhan Gürbüz, Rol Almak İstediği Dizileri Açıkladı!

Survivor All Star'dan elenen Furkan Kızılay, Hürriyet'e konuk oldu. Survivor hakkında konuşan Kızılay, final hakkında tahminlerde bulundu.

Detaylar:

Survivor'dan Elenen Furkan Kızılay, Aklındaki Finalistleri Açıkladı

Show TV'nin yayın dönemindeki en büyük sürprizi Bahar'ın sezon finaline çok az bir zaman kaldı. Kamera arkası görüntüleriyle sık sık gündem olan dizi, bu defa sezon finali bölümünden nikah sahnesiyle viral oldu.

Detaylar:

Kim Evleniyor? Bahar'ın Sezon Finalindeki Nikah Detayı Dikkat Çekti

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finaliyle ekranlara geldi. Yeni gelinimiz Görkem'in Pembe'ye karşı restiyle şok olmakla beraber Görkem'in deccal modunu açtığı anlarla resmen dumur olduk.

Detaylar:

Görkem'in Deccallığını Gören Kızılcık Şerbeti İzleyicilerinin Nutku Tutuldu

Popüler İçerikler

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
Van Konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" Sözleriyle Bitiren Bengü'ye İzleyiciler Pet Şişe Fırlattı!