Esra Erol'daki Halasının Oğluyla Kaçıp Ortalıktan Kaybolan Zuhal ve Engelli Eşiyle Yasak Aşk Anlaşması Yapan Nazmi Olayı

Halkımız yine tam gaz devam ediyor.

Selahattin Karadağ, 2019 yılında evini terk eden ve 1 yıl boyunca çocuklarını aramayan 18 yıllık eşi Zuhal Karadağ'la ilgili ilginç iddialarla Esra Erol'un yayınına katıldı.

Bundan 1 yıl önce işe diyerek evden çıkan ve  bir daha haber alınamayan Zuhal Karadağ için öncelikle kayıp başvurusu yapılmış.

Arama çalışmaları sırasında da bir anda Zuhal'in halasının oğlu Nazmi'nin de ortadan kaybolduğunu anlamışlar ve daha sonra Zuhal'in telefon çağrıları araştırılınca en son Nazmi'yle görüştüğü ortaya çıkmış.

Selahattin, eşi Zuhal'in 2 çocuğunu bırakıp halasının oğluyla kaçtığını iddiasıyla yayına çıkınca konunun muhatabı Zuhal de çok geçmeden canlı yayına bağlandı ve bütün iddiaları kabul etti.

Bunların ardından bir yıldır ortada olmayan Zuhal, Selahattin'le görücü usulüyle evlendiğini ve aralarında hiçbir zaman sevgi bağının oluşmadığını söyledi. Ayrıca Selahattin'in kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığını da belirtti.

Yıllarca şiddet gördükten sonra ailesi de yanında olmayınca Nazmi'yle kaçtığını anlatan Zuhal, Nazmi'nin engelli eşinin de ev karşılığında bu ilişkiye onay verdiğini iddia etti.

Bu iddia herkesin gözlerini pörtletti resmen. Canlı yayına bağlanan Gülay da söylenenleri kabul etmedi. Bakalım ileride neler ortaya çıkacak?

Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Resmi Nikahlı Eşi Çocuklarını Doğururken Başkasıyla Düğün Yapan Tarık'ın Eşi Benzeri Olmayan İhanet Hikayesi
Yaşadığı Bütün Zorluklara Rağmen 13 Yıldır Akıl Hastası Eşine Büyük Bir Sabırla Bakan Hamza Amca'nın Etkileyici Hikayesi
Ceza Olarak Koronadan Ölenlerin Cenazesi Yıkatılan İmam Osman Çilenti'nin Ölümünün Ardındaki Şok İddialar

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR
08.09.2020

ah netflix ah ... güzelim temiz ülkeyi boka çevirdin ...

Kusura bakmayin ama sucu başka birine atmadan once kendimize bakmak gerekiyor. Burada kendi insanımızdan başka kimsede suç yok. Bu ensest olay yeni bir şey degil zira sizin bahsettiğiniz program hayatımıza yeni girdi. Ailenize bir sorun yakın akrabası ile evlenen insanları. Once dibimizden başlamalı araştırmaya. Araştırmadan, bilmeden başkalarına suç atmak en kolay eylem.

08.09.2020

Birinin bunlara kuzenin 3. dereceden akraba olduğunu bu yaptıklarının ensest olduğunu çocukların hasta olma ihtimalinin olduğunu anlatması lazım

Pasif Kullanıcı
09.09.2020

Daha bikaç yıl önce 20'li yaşlarında bi kız üstelik epey zengin bi ailenin kızı yine epey zengin olan kuzeniyle evlendi. Eskiden akraba evlilikleri varmış ama artık çağ dışı ve zararları bilinen bi şey olmasına karşın hâlâ mal bölünmesin ya da yabancıya gitmesin diye zengin ailelerde bu zamanda bile devam ettiriliyor.

Pasif Kullanıcı
08.09.2020

Tiksiniyorum şu programdan

08.09.2020

programdan mi? bu rezil, dejenere insanlardan mi?

TÜM YORUMLARI OKU (13)