Esra Erol'daki Cinsiyet Değiştiren Kadından Dilek Taşı'nın Yılmaz Abi Açıklamasına TV Dünyasında Yaşananlar

20 Eylül Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Esra Erol'da aranan Seda Alper'in programda ailesinin mallarını alıp kaçtığı ve cinsiyet değiştirdiği iddia edilmişti. Günler sonra Seda Alper TikTok'ta açıklama yaptı. Ailesinin iddialarını yalanlayan Alper, kanala gittiğini fakat programa çıkartılmadığını söyledi.

Detaylar:

Kendini Gösterdi! Esra Erol'da Cinsiyet Değiştirdiği İddia Edilen Seda Alper Açıklama Yaptı!

Kanal D'nin yeni dönem dizisi Dilek Taşı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Nostaljik öğeler taşıyan dizi çok sevilirken, diziye yer alan 'Yılmaz Abi' karakterinin Yılmaz Güney olabileceği büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin senaristi Can Sinan ise söz konusu olaya açıklık getirdi.

Detaylar:

Dilek Taşı Senaristi, Dizideki Yılmaz Abi'nin 'Yılmaz Güney' Olup Olmadığına Yanıt Verdi

Efsane dizi Akasya Durağı'nda Osman Ağa'nın kızı Dilek'i canlandıran Pelin Sönmez yıllar sonra ortaya çıktı. Diziden sonra ekranlarda göremediğimiz Sönmez şimdi ne yapıyor?

Detaylar:

Akasya Durağı'nda Osman Ağa'nın Kızı Dilek'i Canlandıran Pelin Sönmez'in Son Hali

23 yaşındaki Ceren isimli genç kızın annesi, kızının 4 yıldır kayıp olduğunu belirterek Esra Erol'a başvurdu. Anne ve babasının Ceren hakkında anlattıkları karşısında Esra Erol adeta şok geçirdi.

Detaylar:

4 Yıldır Kayıp Olan 23 Yaşındaki Genç Kızı Arayan Esra Erol "Anne, Kızını Satıyor" İtirafıyla Dumur Oldu!

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı 3. sezonuyla ekranlara dönüyor. Sezon finalinde hamile olduğunu öğrendiğimiz Ceylin'in doğum yapacağı ve dizideki zaman atlamasıyla Ceylin ve Ilgaz'ın çocuğunu göreceğimiz yeni sezon izleyicileri şimdiden heyecanlandırırken, Ilgaz-Ceylin çiftinin çocuğunu kimin canlandıracağı ortaya çıktı.

Detaylar:

Yargı'da Ceylin ve Ilgaz'ın Kızını Canlandıracak Çocuk Oyuncu Belli Oldu

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kardeşlerim yeni sezona bomba bir transferle başladı. İki yeni oyuncuyu bünyesine alan dizide 1 Erkek 1 Kadın dizisinin yıldız ismi de yer alacak.

Detaylar:

1 Erkek 1 Kadın'ın Yıldız İsmi ATV'nin Kardeşlerim Dizisi Kadrosunda!

FOX'un yeni dizisi Bambaşka Biri yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin ilk bölümünden itibaren sosyal medyada olay olan konu ise Hande Erçel'in oyunculuğu oldu. Büyük bir kesim tarafından linç edilen Erçel'e arkadaşlarından destek gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden bir tanesi de oyunculuğu bırakıp lojistik işine giren Tolga Karel oldu.

Detaylar:

Oyunculuğu Yerden Yere Vurulan Hande Erçel'e Bir Destek de Tolga Karel'den Geldi

Bambaşka Biri dizisindeki Savcı Leyla karakteriyle ekranlara geri dönen Hande Erçel, özellikle dizinin ilk bölümündeki performansıyla sosyal medyada dalga konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2. bölümle oyunculuğunu son derece toparlayan Erçel'in hangi eğitimleri aldığını 2. Sayfa açıkladı.

Detaylar:

Oyunculuğu Sıklıkla Eleştirilen Hande Erçel'in Hangi Eğitimleri Aldığı Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi