Esra Erol'da Şaşırmaya Devam Ediyoruz: Patronuyla Kaçan Kadın Yayına Gelip Eşini Haftada Bir Dövdüğünü Söyledi

Esra Erol'da programına katılan Fatih isimli adam, eşinin patronu ile kaçarak düğün yaptığını iddia etti. Kadın yayına gelip eşiyle yüzleşince ortalık karıştı. İddialara cevap verdikten sonra eşini düzenli olarak dövdüğünü söyleyen kadın, sinir krizi geçirerek eşinin üzerine yürüdü.

İşte o anlar: 👇

Bunlar nasıl hayatlar?

Popüler İçerikler

Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
03.01.2022

Bu program ahlaka uygun ama Fox'un Maske programı çocukları kötü etkiliyor diye RTÜK soruşturma başlatıyor. He canım he. Üst komşusuna aşık, karşı komşusuyla fingirdeşen, alt kat komşusuna da meylederken çiğ köfteciyle kaçan kadın kocama da aşığım ama benim gönlüm geniş deyince çocukların gelişimi için daha faydalı oluyor tabii.

03.01.2022

Öyle bir soruşturma olsaydi o zaman program yayindan kaldirilirdi. Ayrica esra erol'da programi hic kimseyi zorla oraya çikarmiyor . Ama insanlar kendi rezilliklerini sergilemeyi seviyorsa ve programa çıktiginda daha kötü duruma düşüpte milliyonlarca insana rezil rüsva olacagini bile bile çikiyorsa o zaman bu kendilerin suçudur. Ayrica program gercekleri gösteriyor . Çocuklarin işi gücü yokta programmi izliyorlar😆😆 çocuklar çogunlukla zaten internette oyun oynuyorlar tv'ye bakmiyorlar ..Baskalarina kacanlarin belliki rahatlik batiyor . Nerde o eski zamandaki sevgiler . O zamanlari ömürlüktü , şimdikileri görüyoruz yaziklar olsun ..

03.01.2022

Ekrandan çıkıp beni dövecek diye korktum! Abi kaç kurtar kendini kaç.

Böyle olayların sürekli gündene gelmesi bir süre sonra insanların verdiği tepkiyi yok ediyor bir nevi normalleştiriyor, denk gelindiğinde artık şaşırmamaya, kızmamaya başlıyorsunuz. Rtük böyle yapımları yayından kaldırmalı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ