Esra Erol'da Fatih Aydın Bulundu mu? Fatih Öldü mü, Öldürüldü mü?

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da 103 gündür kayıp olan Fatih Aydın aranıyor. Fatih'le ilgili Esra Erol'un bugünkü yayınında yeni bir gelişme yaşandı.

Esra Erol'un programında gündeme gelen Fatih Aydın'ın 105 gün önce ortadan kaybolmasının ardından, hala onun hakkında bir bilgiye ulaşılamamış olması endişe yarattı.

Fatih Aydın öldü mü yoksa bir başkası tarafından mı öldürüldü merak konusu oldu. Fatih, babası Mahmut Aydın ile yaşadığı bir tartışma sonrasında izini kaybettirmiş ve o günden beri kendisinden bir haber alınamamıştı.

24 Ekim Perşembe günü Esra Erol'un programında Fatih'in annesi Rabia Aydın vardı. Babası Mahmut Aydın ise yayına bir gelip bir gelmiyordu.

Fatih'in annesi ve babasının şüpheli tavırları dikkat çekerken Fatih'in babasıyla yaşadığı sorun dolayısıyla bir süredir teyzesinde kalması da şüphe uyandırdı.

Hatta iki kuzeninin açıklamaları nedeniyle Fatih'e ne olduğunu bildiklerinden şüphe edildi. Bugünkü Esra Erol yayınında ise anne Rabia oğlunun kaybolmadan önce 40 bin tl para istediğini açıkladı.

Ayrıca Fatih'le ilgili yasaklı madde kullandığına dair iddialar da söz konusu ancak bunu kanıtlayacak bir delil henüz bulunamadı.

Fatih Aydın'a ne olduğu gizemini korurken şüpheli açıklamalarla birlikte herkesin gözü genç adamdan gelecek iyi haberde.

İlginizi çekebilir:

Esra Erol ve Zuhal Topal'ın Gelin Adayı Hanife Bir Ayrıl Bir Barış İlişkisine Noktayı Koydu!
Kızıl Goncalar'daki Cüneyd'in Yaktığı Arapça Kitapla İlgili Teori Kafaları Karıştırdı!
Müge Anlı'nın Konuğu Rahmi Hoca'ya Kızıp Stüdyoyu Terk Etti!

Popüler İçerikler

Osimhen'nin Röveşatası Kaç Metre? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsünün Antalyaspor'a Attığı Gol Gündemde
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
YORUMLAR
24.10.2024

aynı kanal ama yanlış adres. bu aile müge anlı ya gitse üç günde bulunurdu çocuk ölü yada diri

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ