Esra Erol'da Bebeğinin Kendisinden Değil Komşusundan Olduğunu Öğrenen Ferdi Karakuş'un Çocuğuyla Paylaşımları Herkesin İçini Yaktı

Bu olaya neredeyse artık hepimiz hakimiz ancak olayı bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim. Ferdi Karakuş geçtiğimiz haftalarda Esra Erol'un programına katılarak eşi Esra'nın 6 aylık çocuklarıyla birlikte komşusu Cengiz'e kaçtığını söylemişti.

Esra Erol'un programa getirdiği Esra, Cengiz'i sevdiğini ve 6 aylık kızlarının babasının Cengiz olduğunu söylemişti. Tabii Ferdi buna inanmak istememiş ve DNA testi talebinde bulunmuştu. Ancak sonuç tam da Esra'nın söylediği gibiydi. Çocuk Ferdi'nin çocuğu değildi.

Ferdi, Esra'nın Cengiz'le ilişkisi olduğunu öğrenmesine rağmen karısından boşanmak istemediğini dile getiriyordu. Karısının gözlerinin içine baka baka 'Cengiz'i seviyorum' demesine rağmen Cengiz Esra'yı tehdit ediyor diyordu hatta.

Ancak Ferdi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Kendisi Esra'ya şiddet uygulayan ve hakaret eden bir eş. Kendisi de kabul ediyor zaten.

Buraya detayları bırakıp devam edelim.

Aldatılan ve Eşi Komşusu ile Kaçan Adam, Canlı Yayında Çocuğunun Kendisinden Olmadığını Öğrendi, Eşi de 'Ben Biliyordum Zaten Cengiz'den Olduğunu' Dedi

Neyse bebeğin babasının Cengiz'den olduğu ortaya çıktıktan sonra bu olay sosyal medyada da büyük ses getirdi. Ardından Cengiz'e ait olduğu iddia edilen müstehcen tweetler ortaya çıktı.

Esra Erol'da Komşusunun Karısıyla İlişkisi Olduğu Ortaya Çıkan Cengiz'e Ait Müstehcen Tweetler Ortaya Çıktı

Hepimizin dikkatini çeken ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu olayın ardından Ferdi Akkuş'un oğlu ile olan paylaşımları herkesi duygulandırdı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Fotoğraftaki Ferdi ile Esra'nın oğulları. Esra, Cengiz ile kaçarken büyük çocuğunu komşusuna bırakmıştı.

Ferdi küçük çocuğunun babasının 'abi' dediği Cengiz'den olduğunu öğrenince programda yıkılmıştı. Ardından da oğlu ile bu paylaşımları yaptı.

Bu da bir diğer paylaşımı.

Ferdi'nin oğluyla paylaşımları sosyal medyadaki insanları duygulandırdı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
28.09.2020

Esra sen tam bi fahişesin.

28.09.2020

çocuğun yüzünü sansürleseydiniz. bu yaftayla uğraşacak bir de. allah sabır versin ancak adam benden değilse de istiyorum çocuğu diyordu bence de alsın baksın oğluna her şey kan bağı değil adam büyütmüş, sevmiş evladını. o problemli karıdan ne kadar uzak dursalar o kadar iyi.

28.09.2020

yok kendisinden olmayan 6 aylık kız. Oğlan yine adamın yani gerçi bundan da emin olmak zor

Pasif Kullanıcı
28.09.2020

bu olayda en mağdur kişi çok belli olmasa da esra ile ferdi'nin çocuğu. tv'de yaşanan olayları büyüdüğünde yani anlayabilecek kadar olgunlaştığında çok utanacak. annesinin yaptıklarından, babasının ne duruma geldiğinden... ferdi durumu daha kolay atlatabilir çünkü esra ile dünyaya gelmedi, onunla da ölmek zorunda değil. yani bu kadının olmaması onun hayatında illa ki büyük bir değişikliğe yol açacaktır ancak çocuk kendini bildi bileli bu olay aklına gelecek. bu nedenle daha çok yayılmasaydı demek isterdim ancak bu programlar geleceğimizi tehdit ediyor. neyse, yazık olmuş.

TÜM YORUMLARI OKU (27)