Esra Dermancıoğlu Yeni Aşkını Buldu! Esra Dermancıoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile ekranlarda olan Esra Dermancıoğlu, yeni aşkını buldu. Başarılı oyuncu, en son Sol Yanım dizisinde oynayan Murat Balcı ile aşk yaşamaya başladı. Bu sürpriz aşk haberi sonrası Esra Dermancıoğlu sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Bir Zamanlar Çukurova’nın Behice’si Esra Dermancıoğlu ile ilgili tüm bilgiler…

Esra Dermancıoğlu ile Murat Balcı’nın Aşkı

tv100’de yer alan habere göre; Esra Dermancıoğlu, kendisinden 15 yaş küçük olan yeni sevgilisi ile son günlerin en popüler uygulamalarından biri olan Clubhouse'da tanıştı. Esra Dermancıoğlu’nun yeni sevgilisi Murat Balcı, bugüne kadar; 'Afili Aşk', 'En İyi Arkadaşım', 'Tutsak', 'Kiralık Aşk', 'Doktorlar' ve 'Sol Yanım' gibi dizilerde rol aldı.

Esra Dermancıoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Esra Dermancıoğlu, 7 Aralık 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin tek çocuğudur ve cümbüşü cat eden Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunudur. Üniversite eğitimini İsviçre’de Franklin College'de Sanat Tarihi üzerine yapmıştır.

Şahika Tekand’ın Stüdyo Oyuncuları'nda, yurt dışında katıldığı workshopların ardından Laçin Ceylan’dan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra Derya Alabora’nın konservatuvardaki derslerine katıldı.

Esra Dermancıoğlu kameralar karşısına ilk kez 2009 yılında yayınlanan Avrupa Yakası’nda konuk oyuncu olarak geçti. Ardından Demet Akbağ’ın Sen Harikasın dizisinde konuk oyunculuk yaptı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Serçe Sarayı, Sil Baştan, Doksanlar ve Galip Derviş dizilerinde rolalan Esra Dermancıoğlu, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hala karakterine hayat vermektedir.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"