Esnaf İsyan Etti: 'Kararlar Ülke Hakkında Alınmıyor, Başımızdaki Şahsiyet 84 Milyon Adına Karar Veriyor'

Kayserili esnaf isyan etti...

Kayseri'de yapılan sokak röportajında bir esnaf aylardır lokantasının kapalı olduğunu, sigara dahi alacak parası olmadığını dile getirerek isyan etti.

“Alınan kararlar bu ülkenin faydasınaysa başım gözüm üstüne. Ne yazık ki bu kararlar ülke hakkında alınmıyor. Başımızda duran şahsiyet 84 milyon kişi hakkında karar veriyor" diyen esnaf cebindeki 3 TL'yi de kuşlara yem alsınlar diye insanlara verdiğini dile getirdi.

". Kendi 85 bin TL maaş alıyor. Kızı danışmanlıktan 85 bin TL maaş alıyor. Bir elleri yağda, bir elleri balda. Biz birbirimize yardım edemiyoruz, bankalara koşuyoruz" diyen esnaf çocuklarını da sağlıkçı olduğunu ancak iş bulamadıklarını dile getirdi...

İşte o esnaf:

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
19.04.2021

Kendi saltanatını kurtaracağı düşüncesi ile salgına rağmen kongre yapabilen birisinin sarayı dışında hiçbir şey umurunda değildir zaten. AKP denilen hareketin etik ve ahlâki değerlerden ne derece uzaklaştığını algılayamayanlar ciddi nörolojik problemler yaşıyor demektir.

19.04.2021

Dayı sana çok üzüldüm, demişin ya 'Allah rızası için severseniz sevinirim' Allah rızası için değil, ben direkt seni sevdim dayı, söylediklerinde de çok haklısın bence, umarım daha önce akpye oy vermemişsindir, gerçi vermediysen daha çok üzülecem ama naparsın, en azından bu işte payın olmadığını anlarım. Ses tonun rahatsızlığının ne denli olduğu ve nasıl bir adam olduğun hakkında fikir veriyor, bakın bu adamlar zamanında aç kalsalar da gidip birine bir şey söyleyemeyen adamlar, bu adamların bu hale gelmesine sebep olanlar.... neyse. Bi şey daha söylemek istiyorum bu adam muhtemelen ilkokul mezunu, belki onu da şöyle böyle bitirdi, ama o orospu çocuğu proflardan daha iyi, çünkü dürüst konuşuyor.

19.04.2021

günaydın uyuyan güzeller yarın sandık gelsin yine aynı yere atarsınız

TÜM YORUMLARI OKU (14)