Esnaf Gezisinde Gençlerin Sorunlarını Dinleyen Meral Akşener: 'Siz Bu Yaşta Böyle Ağlıyorsunuz Ya, Yuh Bize'

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf gezisi için gittiği illerden birisinde gençlerin ilgi odağı oldu. Gençler, Meral Akşener'e sorunlarını anlattı.

Görüştüğü gençlerin sorunlarını dikkatle dinleyen Akşener, Cemre isimli gencin ülkenin en büyük sorunlarından olan ekonomi ve eğitim ile düşüncelerini aktarırken gözyaşlarına hakim olamaması üzerine 'Cemre, siz bu yaşta bunlar için ağlıyorsunuz ya, yuh olsun bize' dedi.

Akşener, o anları Twitter hesabında paylaştı

Cemre kızımızın gencecik yaşında içini kemiren,  gözlerini dolduran bu sorunları, kimsenin görmezden gelmesine izin vermeyeceğim.  Gençlerimizin bugünüyle, yarınıyla, psikolojisiyle ve duygularıyla oynayanların devrinin bitmesine;  Hiç merak etmeyin, #AzKaldı

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
21.02.2022

Hade len. O zaman kemali adaylıktan çekin ak.

21.02.2022

Şu anda gözlerim dolu ve bulanık gözlerle yazıyorum. Ağlattın be kuzum. Halbuki istedikleri ne kadarda basit ve doğal istekler. Yuh olsun bize yeminle. 40 yaş üstü oy kullanmasın.

21.02.2022

ÜNIVERSITE ADAYI KIZIM VAR İYİ BİR ÜNİVERSİTE KAZANMASI İÇİN AÇIĞA GEÇTİ ÇOCUK OKULA GIDIP ZAMAN KAYBETMEK YERINE DERSHANE YE GIDIYYOR.BİZDE TEST KITAPLARI ALIYORUZ FARKLI SORU TIPLERI ÇÖZÜP GELİŞTİRMESI GEREK KENDINI BUGÜN 6 TEST KITABINA 425 TL VERDIM VE BUNUN İÇİNDE MAAŞ HESABINDAN 1000 TL KREDI ÇEKTİM DÜŞÜNÜN HALİMİZİİ...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ