Esnaf Adil Öksüz'e 'Ahlaksız' Teklif: 'Seni İhbar Edelim, Amorti ya da Teselli İkramiyesi Alalım'

FETÖ imamı Adil Öksüz ile aynı ad ve soyadı taşıyan esnaf para ödülü için kendisinin ihbar edilmesinden yakınarak mahkemeye başvurdu. Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan Öksüz, soyadının 'Cantürk' olarak değiştirilmesi için dilekçe verdi.

Esnaf Öksüz, 'Kısa sürede bu soy isminden kurtulup huzura kavuşmak istiyorum' dedi.

Aslen Andırınlı olup, darbe girişiminin kara kutusu olduğu belirtilen ve başına da 4 milyon lira ödül konulan akademisyen Adil Öksüz ile aynı ad ve soyadı taşıyan Hacıveliuşağı Köyü'nde bakkal olan Adil Öksüz, 15 Temmuz'dan sonra zor günler yaşayamaya başladı.

Zaman zaman gözaltına alınıp gerçek ortaya çıkınca serbest bırakılan Adil Öksüz, çareyi soyadını değiştirmekte buldu

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; ilçe dışına çıkamamaktan yakınan Adil Öksüz, Andırın Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak soyadının değiştirilmesini istedi. Öksüz, mahkemeye verdiği dilekçede 'Öksüz' olan soyadının silinip yerine 'Cantürk' yazılmasını talep etti.

Ödülü duyan beni arıyor; 'Biz seni ihbar edelim, sonuçta sen olmadığın anlaşılır ama belki bir amorti ya da teselli ikramiyesi alabiliriz' diyorlar

Öksüz, 'Şaka da olsa bu soy ismi taşımak artık bana çok büyük huzursuzluk veriyor. Kısa sürede bu soy isminden kurtulup huzura kavuşmak istiyorum. Bu alçak da bir an önce yakalanır da ülkemiz huzura kavuşur' sözleriyle yaşadığı sıkıntıyı dile getiriyor.

Yaşananları bir de Adil Öksüz'ün ağzından dinleyelim

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR

Alakasız gelecek belki ama haberi okuyunca İsviçre'de insanların ceplerini değil ülkesini ön planda tuttuğu refarandum aklıma geldi.Çalışan çalışmayan herkese ayda devlet tarafından 2500 euro ödenmesi referandum sonucu reddediliyor.Biz de insanlar masum insanları para için ihbar ediyor.Kalite farkı budur işte.Sorsan herkes vatanını düşünüyor ama bizde o referandum yapılsa devlet batar mı ülke geriler mi kimse düşünmez herkes kendi cebine bakar evet derdi.

02.11.2016

Hayır tipte benziyor işin kötüsü :)

03.11.2016

Türk milletinin zekiliği. :D

TÜM YORUMLARI OKU (5)