Eşlerine Not Bırakıp PUBG'den Tanıştıkları Kişiyle Kaçan Kardeşler: 'Pişmanız, Kandırıldık'

Kütahya'da eşlerine not bırakarak evden kaçtığı ileri sürülen ve son günlerin popüler internet oyunu PUBG oynarken tanıştığı H.Y.'nin Osmaniye'deki evinde bulunan Ayşe Daşgın ile kardeşi Reyhan Keçiş ailelerine kavuştu. Pişman olduklarını belirten kardeşler, 'Kandırıldık, ailemize tekrar kavuştuğumuz için çok mutluyuz' dedi.

DHA'da yer alan habere göre, Kütahya'da 8 Eylül'de not bırakarak evlerinden ayrılan 4 yıllık evli Ayşen Daşgın ile 1 yıl önce evlenen kardeşi Reyhan Keçiş'in bulunması için polis ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınıp Sevgi Evlerine teslim edildi

Kız kardeşler, 11 Eylül'de polise gelen bir ihbar üzerine son günlerin popüler oyunu PUBG oynarken tanıştığı Osmaniyeli H.Y.'nin annesinin evinde bulundu. Reyhan Keçiş, Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından tedbir amaçlı Sevgi Evlerine teslim edilirken, Ayşen Daşgın ise Çarşı Polis Merkezi'ndeki ifadesinin arından bir otele yerleştirildi.

Kızlarının bulunduğu öğrenen aileleri de Kütahya'dan yola çıkarak Osmaniye'ye geldi. Anne Hamiyet Kaba ilk önce oteldeki kızı Ayşe Daşgın ile buluştu ardından da Reyhan Keçiş ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde görüştü.

Ailesine teslim edildi

Yapılan işlemlerin ardından Keçiş de akşam saatlerinde ailesine teslim edildi. H.Y. ile PUBG oynarken tanıştığını belirten Reyhan Keçiş, 'Kandırıldım ve çok pişmanım. Tekrar aileme dönüyorum' dedi.

"Çok şükür yavrularıma yeniden kavuştum"

Kardeşini sosyal medya üzerinden tanıştığı kişinin yanına giderken yalnız bırakmamak için beraber geldiğini belirten Ayşen Daşgın, 'Pişmanız ve ailemize tekrar kavuştuk çok mutluyuz' diye konuştu.

Anne Hamiyet Kaba ise, 'Çok şükür yavrularıma yeniden kavuştum ve çok iyiler. Allah herkesten razı olsun' dedi. Kız kardeşler, yakınlarının aracıyla Kütahya'daki evlerine döndü.

Popüler İçerikler

50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
YORUMLAR
13.09.2019

PUBG oynarken tanismalari, cocuk subesi tarafindan sorgulanmalari, resimlerde cocuk gibi gorunmeleri ama ikisinin de evli olmasi? Buna neden kimse deginmemis?

Pasif Kullanıcı
13.09.2019

E yazmislar iste asagida kac tane?

13.09.2019

Çocuk subede işlem gören birinin kocasına not bırakmasi kismında takıldım ben doğru mu anliyorum

16.09.2019

Bunlar çocuk değil canavar. Vermezseniz kaçarız diye şantaj yapmışlardır ailelerine.

13.09.2019

Ikisinin de 18 yaşından küçük olması ve birisinin 4 yıldır diğerinin 1 yıldır evli olması daha önemli bir haber niteliği taşımıyor mu ?

13.09.2019

Hayır taşımıyor çünkü Türkiye

TÜM YORUMLARI OKU (112)