Eşlerinden Boşandıkları İçin Pişmanlıktan Başlarını Duvarlara Vurduklarını İtiraf Eden 15 Bahtsız Kişi

Boşanma süreci kimse için kolay değil, birbirini severek bir hayatı paylaşma sözü veren iki kişinin başladığı bu yolculuğun sonunu maalesef kimse öngöremiyor. Ancak içeriğimizdeki bu kişiler boşandıktan sonra pişmanlıktan kafalarını duvarlara vurduklarını itiraf ediyorlar! Bir göz atın, bakalım siz ne düşüneceksiniz… 👇

1. “Evliliğimde çok mutsuzdum ve dürüstçe söylüyorum; tüm suçu eşimin üzerine atmıştım. Ayrılığımızın ardından birkaç kişiyle birlikte olmayı denedim ama öğrendiğim tek şey eşimle ne kadar uyumlu olduğumuzdu.”

2. “Eşime artık aşık olmadığımı düşünerek ayrılma kararını ben almıştım. Birkaç kez tekrar birlikte olmamız için uğraştım, ikimiz de denedik ancak işler daha kötüye gitti ve artık görüşemeyecek dereceye geldik.”

3. “Eşimle her gün kavga ediyorduk, karşımdaki adamı artık tanıyamadığımı fark edince ayrılmaya karar verdim. Aradan 18 ay geçti ancak her gün onu daha çok özleyip keşke daha çok çaba sarf etseydim diyorum.”

4. “Psikolojik bir çöküş geçirirken boşanma kararı aldım. Düzenli ilaç kullanmaya başlayıp kendime geldiğimde çok pişman oldum ama her şey için geç kaldığımı anladım.”

5. “Anneme fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığı yetmiyormuş gibi ‘değerini öğrenmesini sağlayacak bir ders vermek için’ boşanma davası açmıştı babam. Annem davayı sonuna kadar götürdü ve 10 sene önce boşandılar.”

“Annem son 10 senedir inanılmaz mutlu. Babam ise başka biriyle evlenmesine rağmen hala deli gibi anneme aşık olduğunu söyleyerek peşinden koşuyor…”

6. “Ben değil ama annem babama boşanma davası açtı. Gerekçesi de sadece kendisiyle ilgilenmesini, tüm zamanını ona ayırmasını istemesiydi. Şu anda pek mutlu olmadığını söyleyebilirim.”

7. “Hayatına başka bir insan girdiği için beni terk etti. Kesinlikle boşanmak istemiyordum ancak bana yaptıklarını kaldıramayacağımı anladığımda daha fazla uzatmak istemedim.

“Kendisi epey pişman oldu kararından, çocukların hatırına defalarca onu affetmeye çalışsam da başaramadım. 10 yıl boyunca diğer kadınlardan ilgi aradığını bildiğim için onu affedersem öz saygımı kaybedeceğimi anladım.”

8. “Evlilik aslında iki kişinin birbiriyle savaş halinde olması değil, bir takım olabilmesi anlamına geliyormuş. İlk başarısızlığımın ardından pişmanlıkla öğrendim bunu.”

9. “Eskiden çalıştığım iş için senede yaklaşık 200 gün yurt dışına çıkıyordum. Eşimi hiç aldatmadım ancak birlikte zaman geçiremiyorduk, yorgun olduğum için ona özen gösteremiyordum."

“ İlişkimiz dışında farklı ilgi alanlarına yöneldiği zaman zaten evliliğimiz son buldu. Şimdi bakınca keşke iş yerimle konuşup daha dengeli bir düzen kurabilseydim, ev hayatına önem verebilseydim diyorum. Ancak ben daha çok çalışıp daha fazla para kazanırsam mutlu olacağımızı sanmıştım.”

10. “Boşanma dilekçesini çok hızlı vermekten pişmanlık duyuyorum. Eşim eve terk ettiğinde anladım bunu. Keşke birkaç günlüğüne uzaklaşsaydım, kafamı dinleyip geri dönseydim diyorum.”

Dava sürecimiz hala devam ediyor ancak ben umutsuzca bir araya gelebilme ihtimalimizi düşünüyorum. En yakın arkadaşımı geri istiyorum.”

11. “Aslında keşke boşanmasaydım demiyorum ancak keşke bu noktaya hiç gelmeseydik, kocam biraz büyüyüp sorumluluk almayı öğrenseydi diyorum.”

12. “Tanıdığım yaşça büyük bir beyefendi, bana hayatını yeni baştan yaşayabilseydi ilk eşinden asla boşanmayacağını söylemişti. Şimdiki eşini ve oğlunu sevse de ilk ayrılığının tüm ailesinde yarattığı etkiyi tekrar kaldıramayacağını söylüyor.”

13. “Evliliğimizin artık çıkmaz sona geldiğini düşündüğüm için eşimi aldattım. O aslında çabalayıp ilişkimizi kurtarmak ancak ben bir şekilde kendimi cezalandırıyordum."

'Ancak kendimi aklamaya çalışmıyorum, hayatımda hiçbir şeyden bu kadar büyük pişmanlık duymamıştım.'

14. “Eşim alkol bağımlısıydı ve bana şiddet uyguluyordu. Oğlumun bu ortamda büyümesini istemedim, uzaklaştırma kararı alıp kaçtım oradan.”

'Kararımdan asla pişman değilim ancak arada sırada keşke böyle olmasaydı diye düşünüyorum.”

15. “Çocuklarımı göremediğim için boşanmaktan çok pişmanım.”

Siz ne düşünüyorsunuz bu itiraflar hakkında? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İnsanların Telefonunda Tesadüfen Gördükleri En Tuhaf Şeyleri Paylaşırken Gülme Krizine Sokan 17 Kişi
Erkeklerle Birlikte Olduktan Sonra En Çok Şaşırdıkları Durumları Anlatarak Hepimizi Aydınlatan 17 Kadın
Yapılan Yeni Bir Araştırmaya Göre Mutlu Bir Evlilik Kalp Sağlığına İyi Geliyor!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
11.11.2022

Şiddet görülen bir ilişkiden vazgeçtiğiniz için pişman olmayın. Sevdiğimiz insanlar bize zarar verebiliyorlar, ve ne kadar sevsek de zarar gördüğümüz noktada kendimizi düşünmeli ve uzak durmalıyız. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..

11.11.2022

İnsanda farkındalık çok önemli. Görüldüğü üzere şiddet ve aldatma olayları hariç. Evliliğinde sorunları olduğunu düşünerek ilk baş karşı tarafı suçlayanlar aslında kendi hatalarını görmezden geliyorlar. Ayrılıp sakin ortamda tekrar düşündüklerinde hatalarının farkına varıyorlar.

İlk evliliğimi 25 yaşımda yaptım.19 ay sürdü. İkinci evliliğimi 35 yaşımda yatım. 12 senedir gayet güzel devam ediyor. İlkinden dersler çıkarıp, yaptıklarınıza odaklanıp özeleştiri verirseniz ikincisi genelde başarılı oluyor.

TÜM YORUMLARI OKU (16)