Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Koronavirüs Etkisi! Oyuncu Kadrodan Çıkarıldı, Yerine İse...

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz aylarda sezon finali vererek hayranlarını üzmüştü. Yeni sezonu yakında başlayacak olan dizi kadrosuna birçok yeni isim katarken koronavirüs planları bozdu. Dizinin yeni sezonunda oynayacak oyuncu İlker Aksum'un koronavirüs olması nedeniyle yerine başarılı oyuncu Emre Karayel getirildi. İşte olayın detayları...

EDHO'da Koronavirüs Ayrılığı

atv’nin fenomen dizisi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezon çekimleri başladı. 200. bölümünün çekimi büyük bir heyecanla başladı.

Uğur Yücel, Levent Ülgen, Servet Pandur, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Tardu Flordun, Erem Vurdem, Burcu Binici ve Alara Turan gibi ünlü isimlerin katıldığı diziye İlker Aksum da konuk oyuncu olacaktı.

Ancak Aksum koronaya yakalandı. Ünlü oyuncunun yerine ekibe Emre Karayel dahil oldu. İlker Aksum karantina süresi dolunca Eşkıya’nın ekibine katılacak.

EDHO Emre Karayel Kimdir?

18 Ekim 1972 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde dünyaya gelen Emre Karayel, lise eğitiminin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’ne kayıt oldu. Bölümü tamamlamadan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçiş yapan Karayel, üniversiteyi 1999 yılında bitirmesinin ardından TRT’de çalışmaya başladı. Karayel burada sunuculuk yaptı ve çocuk programları hazırladı.

'Ablam Böyle İstedi' dizisiyle 2000 yılında, TRT'de profesyonel oyunculuk hayatına adım atan Karayel, 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında kendisini şöhrete taşıyan yapım olan Bir İstanbul Masalı'nda rol aldı. Emre Karayel'i esas popüler yapan ise 1 Erkek 1 Kadın projesi oldu. Dizi projelerinin yanı sıra, ilk beyaz perde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği Polis ile yaptı.

Ünlü oyuncu ve sunucu Emre Karayel son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Çarkıfelek'in sunuculuğunu üstlenerek seyirci karşısına çıktı.

Popüler İçerikler

Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Annesini Aramak için Müge Anlı'ya Çıktı!