Eskişehirspor 0-3 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Eskişehirspor'u 3-0 mağlup etti. Goller Fernandao(2) ve Van Persie'den geldi.

Vitor Pereira: "Hak ederek kazandık. 1-2 gol daha atabilirdik"

Spor Toto Süper Lig'de 18. haftanın kapanış maçında Eskişehirspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Lig TV'ye konuşan Portekizli teknik adam maç boyunca çok iyi mücadele ettiklerine değinirken, 'Bizi bugün en çok zorlayan şey hava şartlarıydı. Hava çok soğuktu. Zaman zaman oyuncularımın kasları istediği hareketleri yapmakta zorlandı.' dedi.

Eskişehirspor deplasmanında uzun bir aradan sonra kazandıklarını da hatırlatan Pereira, 'Buradan 3-0'lık galibiyetle dönüyoruz. 1-2 gol daha bulabilirdik ama olmadı. Bu haklı galibiyetten ötürü mutluyum. Zorlu bir lig olacağını görüyoruz ama biz mücadeleye hazırız.' diye konuştu.

Samet Aybaba: "Futbolcularımız çok iyi oynadı"

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe’ye 3-0 yenilen Eskişehirspor’da teknik direktör Samet Aybaba, açıklamalarda bulundu.

Aybaba, son 7 haftadır iyi olduklarını söyleyerek, hakemler hakkında yorum yapmadı. İşte Samet Aybaba’nın yayıncı kuruluşta söyledikleri;

“Futbolcularımız çok iyi oynadı. Oyun içinde birçok varyasyon değiştirdik. Çok iyi giderken bir penaltı kararı, sonra kırmızı kart… Ben hakemler hakkında konuşmayı çok sevmiyorum. Biraz daha dikkatli olmak lazım. Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum.

Biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Burası futbol şehri. Bizim takımımız son 7 haftadır iyi mücadele ediyor. Yeni transferleri oyuna sonradan aldık. Onların da katkısı çoğalınca ve taraftarın da desteğiyle yukarıları doğru çıkacağız.“

Eskişehirspor 0-3 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Eskişehirspor'a konuk oldu.

Sarı-lacivertli ekipte Fernandao, Lazar Markovic, Ozan Tufan ve Michael Kadlec ilk 11'de kendisine yer bulurken Robin van Persie, oyuna 70. dakikada Ozan'ın yerine dahil oldu.

Maça iyi başlayan ve kontrolü elinde bulunduran Fenerbahçe, aradığı golü bulmakta epey gecikti. 0-0 devam eden maçın 45. dakikasında Fernandao'nun penaltıdan kaydettiği golle öne geçen sarı-lacivertliler, devreye 1-0 önde girdi.

Maçın ikinci yarısında da ev sahibi Eskişehirspor, oyuna ortak olmakta zorlandı. 65. dakikada Alparslan Öztürk, gördüğü ikinci sarı kartın ardından oyun dışı kaldı ve Eskişehirspor, maçın geri kalan dakikalarını 10 kişi tamamladı. 

İkinci golü bulup rahatlamak isteyen Fenerbahçe'de 74. dakikada sahneye çıkan isim bir kez daha Fernandao oldu. Brezilyalı oyuncu kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederken skor tabelası 2-0'ı gösterdi.

Oyuna sonradan dahil olan Hollandalı golcü Robin van Persie, 85. dakikada Volkan Şen'in asistinde bulduğu golle maçın skorunu tayin etti. Öte yandan 84. dakikada sakatlanan Gökhan Gönül, yerini Şener Özbayraklı'ya bıraktı.

Geri kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe, Eskişehir deplasmanından 3 puanı 3 golle kazandı.

Bu sonucun ardından son sıradaki Eskişehirspor 10 puanda kalırken Fenerbahçe puanını 43'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Goal

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.01.2016

Mehmet topal kendinin kırmızı yemediğini en son anda anladı arkadaşları şisst sen yemedin olm dediler.faul yapılan oyuncu kırmızı yedi bir ilk dünyada...tebrikler şerefli şampiyonluklara...

19.01.2016

şeref..?!

18.01.2016

Bu senede maçların temiz değil fener

Pasif Kullanıcı
18.01.2016

Beşiktaş ne yapmış? at yalanı skimm inananı...

18.01.2016

Mahmut Uslu çıkıp ağlasana, hakaretler, tehditler savursana hakem heyetine. Eskişehir'i ince ince doğradılar desene.

TÜM YORUMLARI OKU (23)