Eskişehir Yangınında Hayatını Kaybeden Bir Emekçinin Henüz 1 Hafta Önce Evlendiği Ortaya Çıktı

Eskişehir'deki orman yangınından üzücü haber geldi. 10 orman işçisinin vefat haberi, herkesi yasa boğdu. Rüzgarın yön değiştirmesiyle alevler arasında kalan işçilerin kimlikleri ortaya çıktı. 

10 emekçiden biri olan Tolunay Kocaman'la ilgili ortaya çıkan detay ise yürekleri dağladı. Kocaman, yangından yalnızca 1 hafta önce evlenmişti. Düğününe de Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe katılmıştı.

Eskişehir'deki yangın faciasından kahreden haber geldi.

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde orman yangınını söndürmeye çalışan emekçiler, alevlerin arasında kaldı. 19 orman çalışanı, 5 AKUT mensubu toplam 24 kişi alevlerin içinde kaldı. Rüzgarın yön değiştirmesiyle alevler arasında kalan kişilerden kurtulanlar oldu. 

Fakat kurtulamayan 5 işçi ve 5 AKUT mensubu vefat etti.

Emekçilerin cenazelerinin Kırka Mahallesi’ne getirileceği açıklandı. Yangına müdahale ederken vefat eden işçilerin ve AKUT mensuplarının kimlikleri de belli oldu.

Bir hafta önce evlenmiş.

Yangında vefat eden Tolunay Kocaman'ın 14 Temmuz'da evlendiği öğrenildi. Seyitgazi ilçesinin Kümbet Mahallesi'nden olan Kocaman'ın vefatı büyük üzüntüye sebep oldu.

Kocaman'ın düğününe, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe de katılmıştı. Tepe, bu fotoğrafı paylaşarak açıklamasına da şu notu düşmüştü:

'Burcu Zeybek & Tolunay Kocaman kardeşlerimin evlenme merasimlerine katılarak mutluluklarına ortak olduk.

Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim❤️'

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
YORUMLAR
23.07.2025

Sonunda her yıl bitmeyen önlem alınmayan orman yangınları toplu ölümede sebep oldu!!! Geride kalanlara sabırlar diliyorum.

23.07.2025

Çok zor birşey,Allah rahmet eylesin kelimelerin kifayetsiz kaldığı ana geldik işte her zamanki gib...

23.07.2025

Allah gani gani rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin. İçimiz yanıyor bu yangın haberleriyle😢

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ