Eskişehir'deki Bıçaklı Saldırganın "Abone Olun" Dediği Zade Konuyla İlgili Konuştu

Eskişehir'de bıçakla rastgele 7 kişiyi yaralayan saldırganın sözde manifestosunda 'abone olun' diyerek adını andığı yayıncı Barış 'Zade' Danış konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Dün Eskişehir'de yaşanan ve ülkenin gündemine oturan saldırının yankıları sürüyor.

18 yaşındaki hücum yelekli, maskeli ve bıçaklı saldırgan tarafından gerçekleştirilen saldırıya yayın yasağı getirilirken saldırganın yayınladığı sözde manifesto ve eylemin detayları tartışılmaya devam ediliyor.

Kan donduran detaylar içeren manifestodaki maddeler arasında sevilen yayıncı Barış "Zade" Danış'ın isminin geçmesi dikkat çeken detaylar arasında.

Yayınladığı sözde manifestoda planladığı saldırının detaylarını, hedef grupları ve daha pek çok detayı yazan saldırganın 'Zade'ye abone olun' maddesi Yeni Zelanda'da gerçekleşen ve 51 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdaki 'PewDiePie'a abone olun' mesajını akıllara getirdi.

Saldırganın yayınladığı manifestoda ismi geçen yayıncı Zade'de konuya ilişkin açıklamada bulundu.

twitter.com

Konuyla ilgili olarak emniyet ile iletişime geçtiğini belirten ve şikayetçi olacağını söyleyen Zade, isminin böyle bir olayda geçmesinden de üzüntü duyduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

Bir Nazimiz Eksikti: Eskişehir'deki Bıçaklı Saldırıya Gelen Yorumlar
Eskişehir'de Beş Kişiyi Bıçaklayan Saldırganın Paylaşımları Ortaya Çıktı
Eskişehir'de Masum İnsanları Bıçaklayan Saldırganın Bilgileri İfşa Edildi

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
13.08.2024

zavallı özenti.. manifesto falan filan senin neyine ya küçük kımıl zararlısı fdfgfd.. umarım içerde prison treatment çekerler de aklın başına gelir, zira türk ceza sisteminde fazla yatmayacağını biliyoruz.

13.08.2024

süktür git troll !!!

Böyle giderse Türkiye küçük amerika olacak ama ekonomik anlamda değil malum nerde kötü var onu örnek almak gibi bi huyumuz var

13.08.2024

Allah'tan yaratici bi millet degiliz de 5 kisinin yaralanmasiyla sonuçlandı. Bu tür psikopatlarin batılı muadilleri yuzlerce kişinin ölümüne sebep olabiliyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ