Eskişehir'de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Fetö Hükümlüsü Yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 5 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale'de hakkında verilen mahkumiyet kararı dolayısıyla aranan K.C'nin Eskişehir'de olduğunu belirledi.

Şirintepe Mahallesi'nde bir markette reyon sorumlusu olarak çalıştığı da tespit edilen K.C, saklandığı evde gözaltına alındı.

Kırıkkale'de FETÖ ile iltisaklı dershanede 11 yıl matematik öğretmenliği yaptığı ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu öğrenilen K.C, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Bir Banka Çalışanı, ATM'den Para Çektikten Sonra Dolandırılmamak İçin Hangi Tuşa Basılması Gerektiğini Söyledi
İstanbul Vapurlarında Çay Simit Devri Kapanıyor: Taze Çay Satışı İptal Edilebilir