'Eskiden Tuvalet Kağıdı Yoktu. Kullanmasınlar' Diyerek Sinirlerimizi Zıplatan Adamın Ardından Yapılan Yorumlar

Market raflarında tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde yüzde 40'a varan artışlar yaşanırken bir vatandaşın gelen zamla ilgili yorumu sosyal medyada gündem oldu ve büyük tepki çekti.

Geçtiğimiz günlerde tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerine yüzde 40 oranında zam uygulandı.

6'lı kağıt havlu fiyatı 26 TL'den 54 TL'ye, 24'lü tuvalet kağıdı 67 TL'den 90 TL'ye, 32'li tuvalet kağıdı 97,5 TL'den 131,5 TL'ye çıktı.

Haber Global de son 11 ayda 100 lira artan tuvalet kağıdına gelen zamları haber yaptı. Röportaj sırasında ise bir vatandaşın sözleri dikkat çekti.

Vatandaşın "Anneniz babanız veya dedeniz hiç tuvalet kağıdı kullandı mı? Kullanmasın. Eskiden yoktu, havlu vardı. Havlu kullansınlar. Tuvalet kağıdından dolayı haber yapmaya gerek yok yani" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Ardından tepkiler yükseldi...

Abicim havlu da pahalı. Bunun için ne önerirsin? Elle mi silelim?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bir Gence 'Telefonunu Çıkar' Dediği İçin Ağzına Telefon Sokulan Dayının Ardından Yapılan Yorumlar
Fabrikadaki Ekmekleri 'Tavuklara Götüreceğim' Yalanıyla Alıp Eşiyle Yiyen Adama Gelen İsyan Dolu Yorumlar

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
10.12.2021

YA dayı sg mağarana ne işin var senin şehirde, evmiş su tesisatıymış elektrikmiş tesisatıymış falan bunlar yoktu eskiden. Doğalgaz desen zaten 20-30 sene önce geldi çoğu yere...

10.12.2021

Pahalı olmasından şikayetçi olunan bir ürün söz konusu olduğu anda hemen aynı kalıplar işte. 'Eskiden ... yoktu. Almasınlar.' ve bitti. Sağda solda duydukları cümleleri, boş muhabbetleri ezberleyip karşı tarafa söylemekten ibaret bu kafa yapısına hiçbir şey anlatamazsın. Anlatsan da ya anlamazlar ya da işlerine gelmez. Paso 'Ekonomi çok iyi, bizi kıskanıyorlar, telefonunu çıkar, şükret, biz neler gördük, elin kolun tutuyor işte git iş bul, iş beğenmiyorlar' vb. klişeler... Zenginin parası nasıl züğürt çenesi yoruyorsa cahil kafası da aynı hesap. Bunlara hiç enerji sarf etmeyeceksin, nefesini tüketmeyeceksin. Es geç ya da alaya al. Zerre insan muamelesi hak etmiyorlar ve etmesinler.

10.12.2021

bu dagdan inmis ayilar...aramizda yasiyor!!! MAL!!!!! bu adam oy veriyor!!!

TÜM YORUMLARI OKU (19)