Eski Vekilin Oğluna Şentop’tan Torpil İddiası

14 Mayıs seçimlerinden önce Eski CHP milletvekili Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in, Meclis Başkanı Mustafa Şentop tarafından Meclis Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevine getirildiği iddia edildi. Yeni dönemde aday gösterilmeyen Abdüllatif Şener, Cumhur İttifakı'nı savunan açıklamalarda bulundu.

'Kemal Bey'in seçimi kazanması ile verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez'

Eski CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, aday gösterilmediği 14 Mayıs seçimleri sonrası katıldığı bir televizyonn programında 'Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'nda iken Kemal Bey'in seçimi kazanması ile verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez' demişti. 

Cumhur İttifakı'nı savunan sözler kullanan Abdüllatif Şener, “Cumhurbaşkanı bir partide meclis çoğunluğu bir partide olursa denge denetim mekanizması kurulmuş oluyor fakat bu sefer yönetimde ve ülkede istikrar kalmıyor. Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'nda iken Kemal Bey'in seçimi kazanması ile verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez, Meclis'ten hiçbir kanunu geçiremez, Millet İttifakı'nın en büyük iddiası olan güçlendirilmiş parlamenter demokrasi artık hayal olur' diyerek herkesi şaşırtmıştı.

Memur olma yolu açıldı

Fatih Portakal'dan Çok Konuşulacak Sözler: 'Pilavdan Dönenin Kaşığı Kırılsın'
Soylu Hedef Göstermişti: Oy ve Ötesi Derneği'ne Sandıkta Engel İddiası

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
26.05.2023

Ben asıl şaşıranlara şaşıyorum artık...

26.05.2023

atamayı bilemem de adam doğru söylüyor. Doğru birşeyi söylediğinde neden hemen hükümet yanlısı oluyor orasını anlamıyorum

26.05.2023

Meclis çoğunluğu akpde olsa bile zaten faydalı kanuna uygun değişimler yapmak isteyen belediyelerin engellemesinden gördük onu ama en azından siz biz diye halkı bölmek değil biz olmayı hep birlikte bu vatanda çekinmeden yaşamayı sağlayacaktır sadece bu olay bile paha biçilemez….

TÜM YORUMLARI OKU (4)