Eski TÜGVA Temsilcisi İddiaları Doğruladı: 'Hepsi Doğru, Bu Daha Bir Kısmı'

Devlette kadrolaşma belgeleri ortaya çıkan TÜGVA iddiaları yalanladı fakat eski Van yöneticisi Tamer Özsoy, 'Hepsi doğru' açıklaması yaptı.

Türkiye, Türkiye Gençlik Vakfı’yla (TÜGVA) ilgili belgeleri konuşuyor. Gazeteci Metin Cihan’ın eski bir vakıf çalışanından elde ettiğini belirttiği belgelere göre TÜGVA, emniyet, yargı ve ordu başta olmak üzere birçok kurumda kadrolaşıyor.

TÜGVA, Metin Cihan’ı “etki ajanı” olarak damgalayıp iddiaları reddederken, eski Van il yöneticisi Tamer Özsoy’dan iddiaları doğrulayan bir açıklama geldi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tamer Özsoy’un TÜGVA’nın eski başkanı ve halihazırda da Mütevelli Heyet Üyesi olarak görev yapan İsmail Emanet’ten 8 Haziran 2018 tarihinde yetki aldığı ortaya çıktı.

Emanet’in Twitter hesabındaki paylaşımı şöyle: “TÜGVA Van İl Temsilciliği görevine Tamer Özsoy kardeşimiz gelmiştir. Rabbim Hayırlı muvaffak eylesin.”

Popüler İçerikler

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
YORUMLAR

Hala akepeliyim ve şerefliyim diyenler iyi okusun, sadece biri olabilirsiniz diğer vasfı taşıyamazsınız....

13.10.2021

Çok acayip gerçekten.Yani diyorsunuz ki milletin gece gündüz çalışarak gelecek hayallerini üzerine kurduğu işlerin hepsine kendi adamlarını koyuyorlar, başkasının hakkını yiyorlar yani, liyakata önem vermiyorlar..Peh.Hadi canım hiç öyle şey olur mu burası hukuk devleti.Muz cumhuriyeti mi burası?

13.10.2021

Yerin yerinden oynaması gerekiyor şu an ülkede.. Hiç bir şey yok :) Şaka gibi.

TÜM YORUMLARI OKU (8)