Eski Sevgilisini Darbettiği İddia Edilmişti: Ünlü Oyuncu Ozan Güven'e Hapis Şoku

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Güven'in 1 yıl 15 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz'un birbirlerinden şikayetçi oldukları davada sona gelindi.

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven'in birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldukları davanın duruşmasına İstanbul Adalet Sarayı 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Ozan Güven'in "cebir, tehdit veya hileyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "hakaret" suçlarından beraatine, "kasten yaralama" suçundan ise bir yıl 15 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Deniz Bulutsuz'un ise 'basit yaralama' suçundan beraatine hükmedildi.

İddianamede, 13 Haziran 2020’de gece saatlerinde Ozan Güven’in evinde olan çiftin, arkadaşlarının evinde başladıkları tartışmanın yeniden alevlendiği, Güven’in abajur ve elleriyle vurarak Deniz Bulutsuz’u darbettiği ifade edilmişti.

Deniz Bulutsuz’un çenesinden yaralanmasına neden olduğu iddia edilen abajur silah sayılmıştı. Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu tarafından düzenlenen ilk raporda, Deniz Bulutsuz’daki yaralanmanın yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı, kişi üzerindeki etkisinin basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı, vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı, yüzünde sabit iz niteliğinde olmadığı, organların birinin işlevinde zayıflaması ya da yitirilmesi niteliğinde herhangi bir anatomik eksiklik veya fonksiyonel bozukluk tarif ve tespit edilemediği kaydedilmişti.

Eski Dekan İfşa Oldu: Profesörlüğü İptal Edilen Dekan Hakkında YÖK Kararını Verdi
Pazar Günü Piknik Planları İptal: Kış Geri Geliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Olağanüstü Seçim: AKP'den Dikkat Çeken Manisa Kararı
İBB'den LGS Kararı: Sınava Girecek Öğrenciler ve Sınav Görevlileri İçin Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
YORUMLAR
13.06.2025

5 yıl altı olduğu için hapis yatmaz

13.06.2025

Niye 2 yıl 3 ay değil 1 yıl 15 ay acaba 🤔

Kendinden güçsüzü darp etmiş ve karşılığında ceza verilmiş, neyin şoku bu ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ