Eski Sevgilisinden Şiddet Gören OnlyFans Fenomeni Merve Taşkın'a Gelen İnsanlık Dışı Yorumlar!

OnlyFans fenomeni Merve Taşkın sevgilisinden gördüğü şiddetinin korkunç detaylarını anlatarak gündeme bomba damga vurdu. Vücudundaki ciddi yaraları paylaşan Taşkın'ın iç acıtan paylaşımlarına insanlık dışı yorumlar geldi!

Sosyal medyanın şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden biri olan Merve Taşkın giydiği kıyafetler ve yaptığı paylaşımlarla zaman zaman tartışma yaratıyor.

Söz konusu fotoğrafları yüzünden “müstehcenlik” suçlamasıyla hakkında şikayette bulunulan fenomenin davası da İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmüştü.

Mahkeme heyetinin suç unsurlarının oluşmadığını söylediği Merve Taşkın'ın beraat ettiği mahkemedeki kombini de çok konuşulmuştu.

Yetişkin platformu OnlyFans'tan aylık 100 bin lira kazandığını ve bunun yetersiz olduğunu söylemesiyle de ayrı bir olay olmuştu.

Yaptığı açıklamalarla sıkça dikkat çeken Merve Taşkın bu sefer bambaşka bir olayla gündeme damgasını vurdu!

Ünlü fenomen, vücudunun kesik ve morluklar içindeki hallerini paylaşarak eski sevgilisinden gördüğü korkunç şiddetin detaylarını anlattı.

"Öncelikle bana acımanız ya da acıtasyon yapmanız için paylaşmıyorum bunları" diyen Merve Taşkın şu sözlerle anlattı korku dolu anlarını:

'...O kadar tehlikeli raddelere gelmişti ki şiddet ölmediğim için ya da sakat kalmadığım için şükrediyorum. Kafamı, kulağımı, burnumu yumrukluyor, karnıma, cinsel organıma tekme atıyordu. Bazen ise beni öldürmekle ya da sakat bırakmakla tehdit ediyordu...'

"Belki öfkeden tehdit ediyordu ama isteyerek bile olmasa döverken yanlışlıkla elinde ölebilirdim çünkü fazlasıyla tehlikeli yerlerime vuruyordu. Parmağım dışında kalıcı bir hasar kalmadı."

Konuyla ilgili tüm detayları burada da anlatmıştık:

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"

Fotoğraflarıyla yürek sızlatan Merve Taşkın açıklamalarının arasında bir de şu ifadeleri kullandı:

'3 ay önce değil de neden şimdi paylaşıyorsun sorusuna cevabım ise o zaman güçlü bir Merve yoktu. Belki şöyle yorumlar gelecekti: 'Sen şiddeti hak ediyorsun, iyi olmuş.’ Ben bu cümleyi o zaman kaldırabilecek bir psikolojide degildim.'

Fenomen yıldızın "Sen şiddeti hak ediyorsun, iyi olmuş" demesi sanki içine doğmuştu. Paylaşılan kadına şiddet kanıtındaki fotoğrafların altına adeta insanlık dışı yorumlar geldi!

Taşkın, kendisine gelen bu tarz yorum ve mesajları da Instagram hikayesinden bir bir paylaştı!

İlginizi Çekebilir

OnlyFans Fenomeni Merve Taşkın "Dubai'de Para Karşılığı Prensin Dışkısını Yedi" İddialarına Açıklık Getirdi!
Icardi'nin Eşi Wanda Nara Yeni Klibinden Kareler Yayınlayınca Yorumlar Havada Uçuştu
Usta Oyuncu Reha Özcan Seçimlerde Kimi Desteklediğini İlk Kez Açıkladı: "17 Kişiden Dayak Yiyen..."

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Cübbeli Ahmet Hoca Peygamberin Mahmut Efendi ile Konuştuğunu İddia Etti
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
25.03.2024

Kimse şiddeti hak etmez. Merve de öyle. Toplum fuhuşa ilgi gösterir, hayat kadınlarıyla yatar, porno izler; sonra bunları üreten kadınları şeytanlaştırır. E tüketmeyin. Zinaya yaklaşmayın. Talep olmazsa arz da olmaz. Herkes kendini sorgulamalı. Merve'nin yaptığı işi ahlaki olarak onaylamam ama başına gelenlere "oh olsun" diyemem bu vicdansızlık.

25.03.2024

100Bin yetersiz diyor… Gündem olabilmek için bile dayak yemiş olabilir!!! (Her şeyi beklerim bu tüp insanlardan.)

25.03.2024

Hiçbir zaman şiddeti ne savundum ne de onayladım.Ama kadınların birkısmının şu ''PİÇ ERKEK'' merakını hiçbir zaman anlayamadım.Yaşadığım müddetçe bazı olaylara tanık oldum kadının veya kızın yanındaki eleman resmen şerefsiz adi pisliğin teki yüzünden saç tıraşından efelenmesinden bas bas bağırıyor kalitesi.Ama nasıl bir şey ise kadınların bazısı böylelerine arap zamkı gibi yapışıyor sonrası malum hikayeler,sarmısak kendini saklasa bile kırk gün sonra kokusu çıkar bir yerden ,öyle olunca da direk yolunu değiştireceksin yoksa sonu böyle olduğu gibi o şerefsizi daha da fazla cesaretlendirirsin,hep böyle olacak sanır....

Çünkü bu kızların Iq oranı ayakkabımdan daha düşük , çünkü çevrelerini ve yaşantılarını kaliteli düzeye getirecek kadar sosyal zekaya sahip değiller , neticesinde saçları sarı,üstlerinde parlak parlak elbiseler , ve tonla makyaj ama beyin olmadığı için aptal bir uyşturucu bağımlısının elinde seks bebeği ve boks torbası olarak hayatlarını idame ettiriyorlar . Bazıları hayatta kalabiliyor , bazıları ise kara toprağı boyluyor . Her toplum ve birey kendi tercihlerinin getirdiği sonuçları yaşar şiddeti tasvip etmiyorum bunu kimse haketmiyor ama eleştirmemekde olmuyor .

TÜM YORUMLARI OKU (28)