Eski Sevgililerini Kıskandırmak İçin Çılgınca Şeyler Yapan İnsanlardan 15 İtiraf

İnsanların ayrılık acısıyla baş etmek için yaygın olarak tercih ettikleri iki yol var: Birincisi, evde oturup ağlamak, diğeri ise içlerini biraz rahatlatmak için ayrıldıkları sevgililerini kıskandırarak intikam almaya çalışmak. Derin ve karanlık sırlarınızı anonim olarak yayınlamanıza izin veren Whisper isimli uygulama, kullanıcılarından eski sevgililerini kıskandırmak için çaresizce başvurdukları çılgınca yöntemleri paylaşmalarını istemiş. İşte sonuçlar:

1. "Eski sevgilimi kıskandırmak için yarattığım hayali bir erkek arkadaşım var. Üstelik bu gerçekten de işe yaradı."

2. "Esasen eski sevgilime ne kaybettiğini göstermek ve onu kıskandırmak spor yapıyorum. Bir de yeni sevgilisinin elini kıracak gibi sıkarak adama gözdağı vermek için... Adamın yüzündeki ifadeyi görmek paha biçilmez."

3. "Ezikliği yepyeni bir boyuta taşıdım. Eski sevgilimi kıskandırmak için kendime mesaj atabileceğim başka bir Snapchat hesabı aldım."

4. "Bir seferinde eski erkek arkadaşımı kıskandırmak için kendi göğsümü ısırılmış gibi hafifçe morarttım ve ona fotoğrafını gönderdim."

5. "Eski sevgilimi kıskandırmak için en yakın arkadaşlarıyla çıkıyorum."

6. "Eski sevgilim yanımdayken bana 'Naber güzelim?' gibi mesajlar atmalarını istediğim birkaç arkadaşım var. Bu şekilde onu gerçekten de kıskandırmayı başardık."

7. "Eski kız arkadaşımı kıskandırmak için annesiyle mesajlaşarak yeni ilişkim için tavsiye istedim."

8. "Eski erkek arkadaşımı bir çocukla takıldığımı söylerek kıskandırıyorum; tabii çocuğun gay olduğu detayını paylaşmadan!"

9. "Eski erkek arkadaşım, tanımadığım bir kızla öpüşürken çekildiği fotoğrafları göndererek beni kıskandırmaya çalıştı. Bunun üzerine ben de ona en yakın arkadaşıyla öpüşürken çekildiğim bir fotoğrafı attım."

10. "Eski erkek arkadaşımı kıskandırmak için sahte bir Facebook profili yarattım, ancak ne yazık ki oyunumu anladı. Sonra da bunu yüzüme vurdu ve çok utandım."

11. "Eski kız arkadaşımı kıskandırmak için mezuniyet balosuna iki kızla birden gittim."

12. "Eski sevgilimi kıskandırmak için kasıtlı olarak seksi görünmeye uğraşıyorum."

13. "Eski sevgilimi kıskandırmak için, onun olduğu bir yere giderken bir nişan yüzüğü taktım. Gerçekten evlenmiyorum tabii ki."

14. "Eski sevgilimi kıskandırmak için bütün erkek arkadaşlarına göğüslerimin resmini gönderdim. Biz çıkarken ona hiç böyle bir fotoğraf atmamıştım."

15. "Bazen yeni sevgilimle sadece eski sevgilimi kıskandırmak için çıkıyormuşum gibi hissediyorum."

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
03.04.2016

Eski sevgili adı üstünde eski. İyi bişey olsa zaten çıkarmazdım hayatımdan bide değerli vaktimi onu kıskandırmak için mi harcayayım. Üstelik eski sevgili ile yeniden görüşmek nasıl bir mantıktır. Ateş ile barut yan yana durur mu?

04.04.2016

Madem bu kadar umrunuzda niye eski? Gidin bi şekilde barışın ya da unutun gitsin işsiz misiniz kardeşim?

04.04.2016

Eski sevgiliyi bahane edip, içindeki pisliği dışa vurmuş kalitesizler dizini.

TÜM YORUMLARI OKU (40)