Eski Şampiyon Turbo Turabi, Acun Ilıcalı'yı Hedef Alırken Herkesi Yerden Yere Vurdu

Survivor tarihinin akıllara kazınan isimlerinden Turabi Çamkıran, son yıllarda yaşadığı hayat ile sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla dikkat çeken eski şampiyonun, programın yapımcısı Acun Ilıcalı'ya arasının iyi olduğu biliniyordu. Fakat kendisi yapmış olduğu bir paylaşımda Ilıcalı'yı hedef aldı.

Survivor'ın akıllara kazınan isimlerinden bir tanesi de Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran.

İlk olarak 2014 yılında Survivor'a gönüllüler takımından katılan Turabi, agresif tavırlarıyla ve özlü sözler söylemesiyle dikkat çekiyordu. Fakat yarışmadaki başarısı da hem gözle görülür hem de elle tutulur boyuttaydı.

Yarışmaya katıldığı ilk yıl 27 yaşında olan Turabi, 2014 yılının şampiyonu olmuştu.

2014 yılındaki şampiyonluğunun ardından 2015 yılında All Star kadrosunda yer aldı. 2015 yılını da birincilikle tamamlayarak üst üste şampiyon olan ilk isim oldu. Survivor'ın ardından birkaç dizi ve sinema filminde de rol alarak, Türkiye'nin tanınan isimleri arasına girdi.

2018 yılında yeniden Survivor'a katılmış fakat üçüncü kez katıldığı yarışmadan bu sefer şampiyonlukla değil, beşincilikle ayrılmıştı.

Bir dönem Survivor kıyafetleri ile birlikte, Sağlık Bakanlığı'nın çocuklara süt içme alışkanlığı kazandırmak için çekmiş olduğu kamu spotunda rol aldı. Yani anlayacağınız sürekli ekranlardaydı.

Koşmalı, atlamalı, zıplamalı kendini zorlayan şeyleri seven Turabi, 2019 yılında da Amerika'da yayınlanan The Challenge: War of the Worlds'e katılmıştı.

Yarışmada birinci olan isim, 750 bin doların sahibi olmasıyla gündeme gelmişti. Ardından tüm bu ekran serüvenine son vermiş ve sosyal medyaya yoğunlaşmıştı.

Instagram hesabında 1.8 milyon takipçisi olan Turabi'nin son dönemlerde yaptığı paylaşımlar resmen hepimizi şaşkına çeviriyordu.

Los Angeles'a taşınan Turabi, 'çakma Dan Bilzerian' olarak anılmaya başlamıştı. Birbirinden garip açıklamalar ile paylaştığı müstehcen fotoğraflar da magazin gündemine bomba gibi düşüyordu. Bir dönem parasının azaldığı iddia edilmiş ve kendisini takip edenler tarafından Survivor'a gideceği söylenmişti. Fakat 2023 kadrosunda kendisini göremedik.

Kendisine yeniden "Bu sene Survivor'a katılacak mısın?" diye sorulduğunda Turabi resmen açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü diyerek içinde ne varsa döktü. Hedefinde hem Acun Ilıcalı, hem de eski yarışmacılar vardı.

Acun Ilıcalı ile aralarının iyi olduğu bilinen Turabi, kendisinin bu konuda ünlü yapımcıya dargın olduğunu söylerken diğer yandan Nagihan'dan Hayim'e, Taner'den Berkan'a herkese bir laf çarpıtmayı da es geçmedi.

"Survivor'dan emekliyim" diyen Turabi, programa katılması için Acun Ilıcalı'nın kendisini bizzat araması, yakın arkadaşını araya sokmaması gerektiğini söyledi.

'Sormaktan vazgeçin arkadaşlar. Artık Survivor’dan emekliyim. Bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Gelmem için önce Acun abinin kendisinin beni araması lazımdı, yanındaki arkadaşının araması değil. Artık bu saatten sonra arasa da gitmem. 2 defa şampiyon olmuş, ve Survivor adına yarışıp dünya şampiyonu olmuş ben yerine, özel jetiyle getirdiği Nusret yarışsın.'

Ardından teker teker eski yarışmacıların akıllara kazınan hareketlerini anarak onlara laf göndermeye başladı.

Konudan bağımsız dünyaca ünlü et restoranı işletmecisi Nusret'i de işin içine katmasına kimse anlam veremedi...

'Hem Nusret parkurlara tuz, Atakan da yarışmacılara diz ve dirsek atar, hatta hızını alamayıp hakedenlerin totosunu tekmeler ama Hayim düşer, dopingli hırsızın biri çıkar itiraz eder, Nagihan “KISKANIYORSUN OĞLUM” diye ağzına çarpar.'

Survivor'dan akıllara kazınan tüm yarışmacıların adını geçirmeden rahat edemeyeceğini belli eden Turabi, "Bazı yarışmacılar ömür boyu bunu unutamaz, ben de Hollywood’da lüks villamda, bir birinden güzel mankenlerle aksiyon filmlerine hazırlanırım." dedi.

'Deli Taner herkesi kafese davet eder, Berkan “tranquilo” diyerek herkesi yatıştırır, herkes tüm bu olanlar için Hakanı suçlar, Bozok adada patates satar, Nisa tüm Survivor şampiyonlarının olduğu gibi SMS ile şampiyon olur, bazı yarışmacılar ömür boyu bunu unutamaz, ben de Hollywood’da lüks villamda, bir birinden güzel mankenlerle aksiyon filmlerine hazırlanırım.'

Yeni projelerinin yolda olduğunu söyleyen internet fenomeni sözlerini "O güne kadar sevenlere sevgilerimle, sevmeyenlere sövgülerimle." şeklinde noktalandırdı.

Her ne kadar bir daha Survivor'a katılmayacak olduğunu söylese de, "Survivor’ın tek fatihi benim!" demeyi de unutmadı.

'SURVİVOR TAM ANLAMIYLA İSTANBUL GİBİ…

FETHİ ZOR, FATİHİ TEK.'

Survivor’ın tek fatihi benim!”

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Instagram Paylaşımlarıyla Olay Olan Turbo Turabi'den Survivor 2023'e Yeşil Işık: Turabi Adaya Geri mi Dönüyor?
Çıplaklık İçeren Fotoğraflarıyla Dikkat Çeken Turabi'nin +18 Paylaşımları ve Dünden Bugüne Skandalları
+18 Paylaşımlarıyla Gündem Olan Turbo Turabi 2023 Survivor İçin Açıklama Yaptı: Sakın Gitmesinler!

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
10.05.2023

Adam tam bir pislik gorunce midem bulaniyor

10.05.2023

Kafa gitmiş

10.05.2023

Striptizci Turabla :)

TÜM YORUMLARI OKU (6)