Eski Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Para Karşılığında Kendini mi Övdürüyor?

Geçtiğimiz aylarda ülkenin gündemine düşen olaylardan biri de çikolata firması Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın bir müşterisiyle girdiği diyalogdu. Ürünün hatalı olduğunu belirten müşteriyi tehdit eden Yıldız bir anda gündem oldu. Büyük zincir marketler ürünlerini raflardan kaldırdı, eski CEO'nun marka haklarından yükselişine tüm geçmişi mercek altına alındı.

Bir müşteri şikayeti sosyal medyayı etkin kullanan Yıldız'ın önüne düşmüştü hatırlarsınız.

Firmanın CEO'su da bu mesajın ardından büyük tepki görüp görevi devretmek zorunda kaldı.

Twitter'da pek çok kişi de bu olaydan yola çıkarak firmanın CEO'sunun geçmişini didik didik etti, sert eleştiriler getirdi.

Detaylar için göz atabilirsiniz 👇

Bir İletişim Faciası Olarak Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın İstifaya Giden Süreci

23 Derece isimli Twitter hesabının sahibi olan Gökhan Özbek ilk başta bu olayla ilgili paylaşımlarını sildi.

Ardından Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu öven uzunca bir yazı paylaştı.

Muhalif bir kimlik sergilemesine rağmen para karşılığında propoganda tweetleri attığı iddia edilen Özbek'in bunu para karşılığında yaptığı öne sürüldü.

Özbek yaygın linç kültüründen dem vurarak herhangi bir maddi çıkar ilişkisine girmediğini paylaştı.

Olayın ardından firmanın açıklaması şu şekilde oldu 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Küfürsüz de Komik Olunabileceğini Kanıtlayan Kadınlardan Haftanın En Çok Güldüren Tweetleri
75 Yaşındaki Anneannenin Aile WhatsApp Grubuna Attığı Mesajlar İçinizi Isıtacak
Ünlülere Yapılan Benzetmelerle Gününüzü Şenlendirecek Twitter Kullanıcıları

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanlığı’ndan Açıklama: 14 Yaşındaki Çocuk, 3.3 Milyon Suriyelinin Kimlik Bilgilerini Sızdırdı!
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
YORUMLAR
07.06.2024

Seçim döneminde muhalif Gokhan Özbek bi anda Akp Izmir Adayı Hamza Dağı öven twitler attı. Kılıçdaroğlu gidince paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kılıçdaroğlunu can siper koruyanlarin basinda gelir kendisi Kankasi Avrasya Anket ile. böylelerini parayla satin alabilmek çok kolay

07.06.2024

Bu insanların hiç mi utanacağı kimseleri yok. Ailesi arkadaşları çocukları. dün e kadar insanlar ''yeter, neyin peşindesin?'' demesine rağmen ısrarla ve tekrarlayarak linçlediği firmayı ya da kişiyi şimdi bilgi kirliliği diyerek övüyor. Demezler mi insana bundan sonra sana kim neden güvenecek. Ya da bir ücretin var mı..

Vay vay vay ben bu olayı hiç görmemişim. Konuyla ilgili bir içerik daha yapılmış onu da inceledim. Tunaoğlu demek? Anlaşıldı. Size üç isim yazayım: Arda-Meriç-Tuna, bu üç isim aynı zamanda üç nehrimizin ismidir. Bu üç nehrin kesiştiği noktada Sabetay Sevi suya girer ve dualar, ilahiler eşliğinde sözüm ona iktidarsızlığına çare bulur ve eşi Sarah'la birleşirler. Yanlış hatırlamıyorsam olay böyleydi, çok uzun zaman önce okumuştum yanlışlıklar olabilir ama şu bir gerçek ki bu üç ismi tarihlerini yaşatmak için isim veya soyisimlerinde kullanmaya bayılırlar. Şimdi gelelim diğer içerikte bahsedilen mevzulara.

Kadın çalıştığı firmada bir anda yükseliyor sonrasında anladığım oradan ayrılıp kendi işini kuruyor deli paralar kazanıyor ama verdiği vergi üç kuruş :) kitap okuyorum iq, eq lazım beğenmem sizi haa deyip daha prim, bayağı yazmayı bilmiyor falan. Yahu kimse de dememiş ki bunun aslında hiçbir özelliği yok sadece cemaati bunu deliler gibi desteklemiş. :) Kibir, şımarıklık, herşeyi ben bilirim, ben en iyisiyim, herkes bana hayran tarzı ise bu arkadaşların tamamında görülen bir huydur. Yaa işte böyle.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ