Yılbaşında memleketi Samsun'a gelerek, anneannesini ve dayılarını ziyaret ettiği öğrenilen Yıldız'ın dönüş yolunda telefonla görüştüğü anneannesi Sevim Akyel'e 'Anneanne, İstanbul'a kadar seninle konuşalım' diyerek aldığı tehdit mesajlarını anlattığı ortaya çıktı.
Akyel'in de telefonda torununa, 'Kızım, İstanbul'a gittiğini kimse bilmesin, dikkatli hareket et' uyarılarında bulunduğu öğrenildi. Anneanne Akyel, torununun zor şartlarda okuduğunu belirterek, 'Çok zor şartlar altında kızımızı okuttuk. Avukat olmak en büyük hayaliydi ve başardı. Olaydan dolayı çok üzgünüz' dedi.
Dayı Savaş Akyel de 'Biz o adamla nişanlanmasını hiç istemedik. Annesi de çok karşı çıktı ama çocuğumuzun başına gelecek varmış, engelleyemedik. Tehdit mesajları aldığını öldükten sonra öğrendik. Öncesinde bilsek, biz onun başında nöbet tutardık. Çok üzgünüm' diye konuştu.
Dilara'nın diğer dayısı Suat Akyel ise 'Bu adamla 15 gün nişanlı kaldı. Hiç istememiştik sonradan o da nişanını attı. Bu adam ilk önce kendisini subay olarak tanıttı. Dilara'nın peşini hiç bırakmadı, tehdit mesajları yazdı kızıma, sürekli öldürme mesajları yazdı. Ben mesajları okumadım, kaybettikten sonra öğrendik' dedi.
Etrafta ne kadar çok ruh hastası psikopat var masum insanların canına malına kasteden. doğur büyüt yürüt okut meslek sahibi yap elin piçi gelip kurşunlasın çok sinir bozucu çok üzücü. Kelimeler kifayetsiz kalıyor...
Bunun son olması ve 2022 yılının Türk kadının ayaklarının yerden kesileceği, daha önce hiç olmadığı kadar mutlu ve aşık olacağı olağanüstü bir yıl olmasını diliyorum :)
ahh hanımlar uyanık olun gözünüzü açın, yalan söyleyen birinden arkanıza bakmadan kaçın, bu sevgi değil psikopatlık.kendi değerinizi bilin