Eski Nintendo Tabancasıyla Market Soyan Adam Gündemde!

Amerika'nın Güney Carolina ayeletindeki bir adam gerçeklik ile oyunları karıştırmış olsa ki 'Ördek Avı' oyununda kullanılan oyuncak silah ile bir dükkanı soydu! İlginç olan ise başarılı olması.

Kimler bu oyunu hatırlıyor?

Küçükken oynadığımız ördek avı oyununda oyuncak bir silahı küçücük ekranlarımıza tuttuğumuzu ve uçuşan ördekleri tek tek vurmaya çalıştığımızı hatırlıyor musunuz?

Amerika'nın Güney Carolina eyaletindeki bir adam bu oyunu biraz ileriye taşıyarak oyunundan kalma silahı ile bir market soydu!

David Joseph Dalesandro isimli adam geçtiğimiz salı akşamı saat 17:45 civarında bir Kwik Stop mağazasına girdi. York County Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre maske, peruk ve kapüşon giymekte olan kasiyere silahını göstererek 300 dolar çaldı.

İlginç olan ise adamın kullandığı silah!

Adamın kullandığı suç silahı Nintendo'nun 1985 yılında piyasaya sürdüğü Duck Hunt oyunundaki 'NES Zapper” adı verilen tabancaydı. Normalde gri renkli olan tabancayı siyaha boyayan adam, bu silahı kullanarak bir market soymuştu!

Polis, Dalesandro'yu caddenin aşağısında bir otoparkta buldu.

Kısa sürede yakalanan adam, dükkanı soymak için kullandığı oyuncak silahı hala üzerinde taşıyordu.

Dalesandro, ölümcül bir silah kullanarak silahlı soygun, maske giymek ve 2.000 dolardan az küçük hırsızlık suçlamalarıyla York County Gözaltı Merkezine götürüldü.

İlginizi çekebilir:

Nagehan Alçı: " Ekrem İmamoğlu'na Siyasi Yasak Getirilmesini Öngörüyorum"
Eskişehir'de Sel Felaketi: Evler Yıkıldı, Sokaklar Zarar Gördü
Cağaloğlu Lisesi Mezunları, Hiranur Vakfı'ndaki İstismar Hakkındaki Sözleri Söyleyen Müdürü Protesto Etti

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
02.06.2023

adam?yoksa non-binary LGBTQA Turrbo prop?

02.06.2023

300 dolar üzdü.

04.06.2023

🤣😅🤣 Hayır traji komik olan ise, suçun açıklamasındaki "ölümcül bir silah kullanarak silahlı soygun" yazması.. He, hırsız soygun yaparken, 1980'lerden kalan atari oyununu açıp, ördekleri vurmuş 🤣😅🤣 Şaka maka hala o atari setlerinden var he.. Bundan bir kaç sene önce bir oyuncakçıda gördüm, şaşırdım.. "Biz bunu çocukken oynardık yeah" dedim.. Alsaydım keşke.. Gelecekte kedilerime gösterirdim.. "Kedilerim" derken Adnan Oktar vari kedilerden bahsetmiyorum.. Evde kaldım da, evi kedi doldurucam, kedilerimle beraber yaşayıp gidicem bu gezegenden.. Gelecek planım bu şekilde 🤣😭🤣😭🤣😭🤣😭🤣 Gerçi sokakta beslediğim bir sürü kedim var zaten.. Acaba hemstr veya guneapig falan mı alsam eve 🤔🤔🤔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ