Eski Milli Kaleci Tolga Zengin Gece Kulübünde Yumruklu Kavgaya Karıştı!

Eski milli kaleci Tolga Zengin, Bebek’te gittiği mekanda olaylı bir gece yaşadı. İddiaya göre, tuvalet sırası beklerken bir müşteriyle tartışmaya giren Zengin, sözlü atışmanın büyümesiyle sinirlerine hakim olamadı. Olay, mekanın güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle son buldu. (Sabah - Gökhan Gökduman)

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'un kalesini koruyan Tolga Zengin, geçtiğimiz günlerde Bebek’te bir mekanda kavgaya karıştı.

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre, 41 yaşındaki eski futbolcu tuvalet sırasında bir müşterinin kapıyı sert bir şekilde açmasıyla kafasına darbe aldı, taraflar arasında sözlü tartışma başladı.

Gerilim kısa sürede tırmanırken sinirlerine hakim olamayan milli oyuncu, karşısındaki kişiye yumruk attı ve kişinin kaşı patladı.

Olay, mekandaki güvenlik görevlileri ve diğer müşterilerin müdahalesiyle sona erdi. Zengin, yaşananların ardından mekândan ayrılırken tartıştığı kişinin başka bir mekanın işletmecisi olduğu ortaya çıktı.

Bu içerikler de ilgini çekebilir 👀

Galatasaray'da Sakatlığı Süren Mauro Icardi'den Fenerbahçe Kararı
Jose Mourinho'dan Takım Otobüsünün Peşinden Koşan Taraftara Büyük Jest!
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le Tokalaşmadı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin