Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, faizi yüzde 50'ye çıkaran TCMB yönetimine '20 milyar dolar rezerv yakmaya değdi mi?' diye sordu.
Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, faizi yüzde 50'ye çıkaran TCMB yönetimine '20 milyar dolar rezerv yakmaya değdi mi?' diye sordu.
1.Tam bi “Eleyip eleyip kepeğine katmak” hali
Beğenilmeyen %20-25 faizleri MB %50 yaptı.
Ağustostan bu yana alınan kararlar doğru yöndeydi ama gecikmeli olduğu için işe yaramadı. Maliyet sürekli arttı
20 milyar $ rezerv yakmaya değdi mi?
Korkarım bu artış ta işe yaramayacak,
2.Enflasyonla mücadele maliyeti katlanarak devam edecek.
Faiz artırımı siyaset kurumuna rağmen alındı ise MB alkışlanmalı. Ancak CB‘nın olumsuz tek bir cümlesi hatta iması her şeyi sıfırlar.
MB gerekeni yapıyor. Başarmanın anahtarı siyaset kurumunun enf mücadeledeki samimiyeti
Kaynak: 10haber.net
akepeden kurtulamadikca ne ekonomi ne spor ne sanat hiç bir şey düzelmeyecek her şey daha da kötü olacak
Yine milletin yastık altındaki paralarına göz koymuşlar.
Halktan zorla toplayıp bozdurun arkadaş, parası olup da size güvenmeyenlerin ceremesini niye ben çekiyorum ağzına ekmek koyayım?!