Onedio Logo

Eski Kocasının Talebi: Mal Varlığına Tedbir Konulan Deniz Akkaya Sinir Hastalıkları Hastanesine Sevk Edildi

Kapak Görseli

Deniz Akkaya, 27 Mayıs gecesi Twitter (X) hesabından kızıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine oturmuştu hatırlarsanız.

Deniz Akkaya, 27 Mayıs gecesi Twitter (X) hesabından kızıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine oturmuştu hatırlarsanız. Görseli

16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine yurtdışı planları yaptığını ve daha fazlasını bulduğunu, bu yüzden de telefonuna el koyduğunu söyleyen Deniz Akkaya, kızının tepki olarak bacağına yapışıp kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve 1.5 saat de balkona kilitlediğini duyurmuştu.

16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine yurtdışı planları yaptığını ve daha fazlasını bulduğunu, bu yüzden de telefonuna el koyduğunu söyleyen Deniz Akkaya, kızının tepki olarak bacağına yapışıp kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve 1.5 saat de balkona kilitlediğini duyurmuştu. Görseli

Polislerin ve sosyal hizmetlerin dahil olduğu olayın ardından Deniz Akkaya'nın kızı devlet tarafından koruma altına alınmış, ardından babanın dilekçesindeki talebi doğrultusunda A.Ö'nün babasına teslim edilmesine hükmedilmişti.

Hakkında açılan kamu davasında ise kızına şiddet uyguladığı belirlenmiş ve Akkaya 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Deniz Akkaya ve eski eşi Efe Özbilgin arasında hararetli bir kavgaya dönüşen davada geçtiğimiz saatlerde bir gelişme daha yaşandı.

Oda TV'nin özel haberine göre Efe Önbilgin, Türk Medeni Kanunu kapsamında, Akkaya’nın bipolar hastası olduğunu ve çevresi için tehdit oluşturduğunu belirterek vesayet davası açtı.

Vesayet davasında sunulan dilekçede Deniz Akkaya’nın uyuşturucu kullandığı, mal varlığını kötü yönettiği, korunmaya muhtaç olduğu, bu sebeple de hastaneye yatırılması ve malvarlığına tedbir konulması gerektiği vurgulandı.

31 Ekim günü İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada dosyaya sunulan kanıtları inceleyen hakim, Akkaya'nın son üç yıl içerisindeki tüm hastane kayıtlarını ilgili kurumlardan talep etti, mal varlıklarının incelenip tedbir konulmasına ve Akkaya’nın Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesine hükmetti.

Dava ise 27 Şubat 2025'e ertelendi.

Deniz Akkaya'dan cevap gecikmedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaretten Yargılanıyordu: Yeşilçam Yıldızı İlyas Salman İçin İstenen Ceza Belli Oldu
Icardi'yi Ortada Bıraktı: L-Gante'yle Canlı Yayında Öpüşen Wanda Nara'dan Sevdanın Son Vuruşu Geldi!
Lady Gaga ve Bruno Mars'ın Albüm Kapağı Pozunu Veren Danla Bilic ve Cemal Can Canseven Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Popüler İçerikler

CHP Lideri Özgür Özel Yeni Boykot Listesini Açıkladı: Kanallardan Restoranlara Kadar Yeni Markalar Eklendi
CHP Lideri Özgür Özel Yeni Boykot Listesini Açıkladı: Kanallardan Restoranlara Kadar Yeni Markalar Eklendi
Mustafa Sandal'dan Seda Bakan'ın "Devlet Büyüklerine" Yaptığı Çağrıya Ders Niteliğinde Cevap!
Mustafa Sandal'dan Seda Bakan'ın "Devlet Büyüklerine" Yaptığı Çağrıya Ders Niteliğinde Cevap!
Halk TV Sunucusu Ece Üner, İmamoğlu Protestolarında Gençlerin Gözaltına Alınmasına Sert Çıktı!
Halk TV Sunucusu Ece Üner, İmamoğlu Protestolarında Gençlerin Gözaltına Alınmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
05.11.2024

Denizcim hayatlarımız o kadar karmaşık ve üzücü ki inan bir de sana üzülemiyoruz ama yine de üzgünüz diyerek adeti yerine getirelim.

05.11.2024

Geç kalmış bir karar.

05.11.2024

Doğru bir karar olmuş, çocuk ta bu kadın yüzünden psikolojik sorunlar yaşamaya başlamıştı, keşke babası zamanında duruma el koysaymış

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ