Eski Gelin Evi Yarışmacısı Nurgül Dal, 13. Kattan İki Çocuğuyla Beraber Düşerek Hayatını Kaybetti

Kayseri'de 13. katlarındaki evlerinden düşen anne Nurgül Dal ve iki çocuğu hayatını yitirdi. Nurgül Dal'ın 2017 yılında Gelin Evi yarışmasına katılıp birinci olduğu öğrenilirken, anne ve çocuklarının nasıl aşağıya düştükleri hala inceleniyor.

Kayseri'de 13. kattaki evlerinden anne Nurgül Dal ve iki çocuğunun düşerek öldüğü haberleri gündemi epey sarstı.

26 Mayıs günü öğlen saatlerinde meydana gelen olayda balkondan sarkan 7 yaşındaki Hamza Dal'ı kurtarmak isteyen anne Nurgül Dal, kucağında tuttuğu 5 yaşındaki kızı Zümra Dal ile beraber 13. kattan aşağıya düştü.

Söz konusu olay tüm Türkiye'yi şoke ederken, anne Nurgül Dal'ın daha önce Show TV'de yayınlanan Gelin Evi yarışmasına katıldığı ortaya çıktı.

Anne Nurgül Dal 2017'de katıldığı yarışmada güler yüzü ve misafirperverliğiyle birinci olmuştu.

Nurgül Dal ve çocuklarının düşmesiyle beraber çevredekiler derhal sağlık ekiplerine haber verseler de anne ve iki çocuğu olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, olay esnasında evde olmayan baba Hulusi Dal'ın otobüs şoförü olduğu öğrenildi.

Anne Nurgül Dal ve iki çocuğu Hacılar ilçesinde defnedildi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kahramanmaraş Depreminde Evini Kaybeden Eski Gelin Evi Yarışmacısı Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Gelin Evi Programında Tansiyon Yükseldi: Sinirlendiği Yarışmacıya Oy Sandığını Fırlatıp Evi Terk Etti!

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
01.06.2023

eğer çocuğu sarkıyor ise onu tutar kucagindakini yere fırlatır ve kurtarmaya çalışır..çok çelişkili.. nr yaşadığını bilemeyiz çok kahredici bir olay..Rabbim sabır versin yakinlarina

01.06.2023

Çok üzüldüm kuzulara, Allah rahmet eylesin. Nasıl, neden olursa olsun.. çok kötü bir olay. Allah göstermesin, yaşatmasın kimseye. İnsan anneye mi üzülsün, iki kuzuya mı kahrolsun... nasıl iyi şeyler dilesek, istesek boş, çok üzüldüm

02.06.2023

gelin evi denen program tam bir kıskandırma yarışması. öylesine kendisiyle ve hayatıyla barışık kişilerin bile sınırlarını zorluyor. yok bilmem ne kadar trilyonluk ev, yok altın kaplama koltuk takımı bilmem ne, yok dirseğe kadar bilezikler yok kaynananın aldığı 1 milyonluk altın takı setleri... ben kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. elbette çok üzücü ama bu kişilerin de çok iyi niyetli kişiler olmadığını düşünüyorum. çocukların suçu yok tabi. bu arada nasıl otobüs şöforüymüş şaşırdım.

02.06.2023

Arkadaşım bu iş bize düşüyor kapatacağız izlemicez didik didik edicez başka şey aricaz onu izleyecez olmadı kitap okuyacaz olmadi dışarı çıkacaz kaşif Gezgin olacaz ama onlara biz prim vermicez bak nasıl kapanıyor o zaman Hep bizim yüzümüzden bunlar biz izliyoruz gözümüze gözümüze sokuyorlar şatafatlığı dizimize vuran biz oluyoruz Yapmayalım gözünüzü seveyim izlemeyelim

TÜM YORUMLARI OKU (8)