Eski Flörtü Tarafından Tehdit Edilen ve Şantaja Uğrayan Kadın Kullanıcının Tedirgin Eden Hikayesi

Twitter'da bir kullanıcı eski flörtü tarafından tehdit edildiğini ve şantaja uğradığını anlattı. Uzaklaştırma kararı olmasına ve sürekli şikayet etmesine rağmen bu erkekten kurtulamayan kadın sosyal medya hesabında yaşadıklarını anlattı ve yardım istedi.

Türkiye ne yazık ki kadınlar için her alanı cehenneme dönen bir ülke. Şiddete uğramayan, taciz edilmeyen, ölümle ve tecavüzle tehdit edilmeyen kadınların sayısı ne yazık ki çok az.

Neredeyse her gün haberlerde yaşamı mahvedilen kadınları izliyoruz. Kadınlar güvenli olmayan bu ülkede diken üstünde yaşıyor. Adalete sığınan kadınlar çareyi defalarca arasa da bulamıyor.

Biz de bu kadınların isyanını sosyal medyada duyabiliyoruz. Adalet saraylarında dinlenmeyen kadınlar hikayelerini sosyal medyada okuyoruz. Onlardan biri de "@canguvenlgmyok" hesabındaki kadın kullanıcı. 40 yaşında 3 çocuk annesi kadın, eskiden görüştüğü bir erkek tarafından tehdit edildiğini ve şantaja uğradığını anlattı.

Kullanıcı tehdit mesajlarından birini de paylaştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Babası Tarafından Ölümle Tehdit Edildiğini Söyleyen Kadına Gelen Kan Donduran Yorumlar
Şiddete Uğradıkları Sırada Yaşadıkları Çaresizliği ve İnsanların Umursamaz Tavırlarını Anlatan Kadınlar

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
18.08.2022

Bugün yine twitter da bi kadın 2,5 yıl önce çalıştığı işyerinden, hiçbir ilişkisi olmayan, sadece tanıdığı bir adam tarafından 2,5 yıldır tehdit edildiğini anlattı. Kadına gelen mesajlar kan dondurucu. Kadının 10'a yakın şikayet kaydı var, uzaklaştırma kararları var. İnanılmaz birşey gerçekten. Devlet bize sahip çıkamıyorsa hepimize silah dağıtsın, kendimizi koruyalım bari.

18.08.2022

Kazara yaşıyoruz işte bir tane manyak bulana dek devam ediyoruz. O bulduğunda ise ölüyoruz ve kimsenin gıkı bile çıkmıyor.

18.08.2022

Vay ki ülkenin haline insanlar artık sosyal medyadan medet umuyor ve daha acısı sosyal medyadaki adalet daha hızlı tecelli ediyor. Bunlar gördüklerimiz, duyduklarımız. Peki ya görmediklerimiz? Şuan kimbilir kaç tane kadın bu veled-i zinalar yüzünden tedirgin? Kaç tanesi ölüyor? Bu ülke her geçen gün kadınlar için daha da yaşanmaz hale geliyor.. Göz göre daha kaç kadını kaybedeceğiz, adaletin işlemesi için bu kanlı çarka daha kaç kurban vereceğiz? Birkaç gün olmadı 16 yaşında bir çocuk 35 defa şikayetçi olmasına rağmen kendi evinde kendi ailesinin yanında öldürüldü. Bu gidişatın sonu nereye varacak hiçbir şey kestiremiyorum.. Umarım bir gün bu ülkenin kadınları, çocukları için de güneş doğar

TÜM YORUMLARI OKU (16)