Eski Eşi Tarafından Katledilen Emine Bulut'un Ardından Yaptığı "Adamlık" Paylaşımıyla Bensu Soral Tepkilerin Odağında

Kadınların Allah'ın emanet olduğunu söylemesi herkesi kızdırmış anlaşılan...

Emine Bulut, dört yıl önce boşandığı eşi Fedai Baran tarafından on yaşındaki kızının gözünün önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Kırıkkale'de bir kafede yemek yiyen Emine Bulut ile kızının yanına gelen Fedai Baran, yanında taşıdığı bıçakla herkesin gözü önünde eski eşinin boğazını kesti.

"Bana çocuğumun yanında hakaret ve küfür etti."

Mahkemede bir kravat takıp eski eşinin kendisini tahrik ettiğini söyleyerek ağır cezadan kurtulacağının bilincinde olan ve yargının yetersizliğiyle bu vahşi cinayeti öz kızının önünde işleyen Fedai Baran'ın ilk ifadesindeki sözleri bunlar... Kendisine çocuğunun yanında hakaret eden eşini çocuğunun yanında vahşice katletti.

Emine Bulut'un ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Ünlülerden siyasilere kadar herkes duygularını dile getirdi.

Emine Bulut Cinayeti Türkiye'nin Gündeminde: "İnsanlık 10 Yaşında Bir Çocuğun 'Anne Lütfen Ölme' Dediği Yerde Bitti"

O isimlerden bir tanesi de ünlü oyuncu Bensu Soral'dı ancak Instagram hesabından yaptığı bu paylaşım sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Aforizmalarla katliamın normalleştirildiğini savunanlar cinsiyetçi buldukları açıklamaya yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdiler. İşte o paylaşımlar...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
26.08.2019

Kadınların doğasıyla Bensu soral’ın söyledikleri arasında bir çatışma yok.İster kabul edin ister etmeyin kadınlar erkeklere nazaran daha duygusal ve daha kırılgan yapıdadır. Bu sizleri ezik, birisine muhtaç yapmaz ama lütfen güçlü görüneceğim diye kendi doğanıza karşı çıkmayın.Erkekler doğası gereği korumacı, kadınlara nazaran fiziksel olarak daha güçlü, mental açıdan kadınlara nazaran daha az duygularıyla karar veren varlıklar. Bunun gibi kadınlarında kendine has doğası var. Eğer bu doğayı değiştirmeye kalkarsanız sizler zararlı çıkarsınız. Şu anda kadın erkek ilişkilerinde olan çatışmaların yegane sebeplerinden biri modern insan diye tabir edilen sistemle,kadınların erkeklerin görevini üstlenme çabalarından kaynaklanıyor. Erkekler de bununla birlikte evden dışarı çıkmayan, hayatla mücadele içinde olmayan,rahata alışkın bireyler olabiliyor.Her iki cinste sorumluluklarını bilmeli.Doğaya karşı çıkmanın sonucu felakettir.

29.08.2019

konunun bunla ne alakası var şimdi kardeşim? size kadınlar cep herkülüdür mü diyoruz? zaten o doğanız yüzünden bi kulağınızdan giriyor bi kulağınızdan çıkıyor bu anlatılanlar. biyolojik özet şu: testosteron etkisi sonucu saldırgansınız. yanınızdaki kadınları serengeti düzlüklerinde avlanan aslandan korumuyorsunuz, sizin gibi testosteron sahibi eril kişilerin saldırganlıklarından koruyorsunuz. kendiniz çalıyor kendiniz oynuyorsunuz yani. zavallı homo sapiens dişileri de ne çekiyorsa bu yüzden çekiyor. napalım şimdi? oturup biyolojiye vurursak daha beter haksız çıkıyorsunuz ne diyelim buna? doğayı değiştirmeyelim de avcılık toplayıcılığa mı dönelim? akıl yok mu, fikir yok mu? hey güzel Allahım ne günlere kaldık ya.

26.08.2019

ya amk. kadın duygusal bir durum paylaşmış kendi çizgisinde kadın gördüğü anladığı yaşadığı kendi lisanı üzerine de dile getirmiş. bir şeyin de bokunu çıkarmayın. feministlik adı altında yobazlık yapıyorsunuz saplantılı hale gelmişiniz her seferinde kuduz köpek gibi salya içinde saldırıyorsunuz. kimse size özgür olmayın demiyor git ol ama kendi düşüncenden olmayana da köpek gibi saldırmayın. sizin derdiniz kadın ya da erkek eşirliği değil siz egolarınızın köpeği olmuşsunuz. herkes aynı dilde sevmez rahat bırakın kadınları ya. neymiş kadın çiçek değilmiş biz kimseye muhtaç değiliz vs vs. bu yaşamda herkes herkese muhtaçtır. siz kurduğunuz dünyada laylaylom yaparken sözde savunduğunuz kadınlar patır patır ölüyor. sikerler senin feministliğini. sen kabul etsende etmesende türkiyenin gerçekleri var bunu buradan götünün yanağını kaldırmadan 2 tweetle halledemezsin. yeter amk. ya embesiller sizi.

26.08.2019

ya kusura bakmayın da resmen catacak yer arıyorsunuz, yazdıkları bence de lüzumlu şeyler değil ama saldırılacak bir durum da yok yani anlamıyorum ki

TÜM YORUMLARI OKU (88)