Eski Eş Mustafa Can Keser Cephesinde Sular Durulmuyor: Açıklamalarıyla Damla Ersubaşı'na Ateş Püskürdü!

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde önce eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu. Ardından Damla Ersubaşı, uyuşturucu kullandığını ve kumar oynadığını itiraf ettiği bir videoyla gündeme gelmişti. Olaylar giderek büyürken eski eş Mustafa Can Keser’den de açıklamalar arka arkaya geliyor. Keser, geçtiğimiz saatlerde yaptığı paylaşım ile adeta ateş püskürdü. 

İşte detaylar 👇

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Damla Ersubaşı’nı tanımayanınız yoktur diye düşünüyoruz.

Damla Ersubaşı, bu aralar eski eşi Mustafa Can Keser ile yaşadığı akılalmaz olaylarla gündemden düşmüyor biliyorsunuz ki.

Önce Mustafa Can Keser, Damla Ersubaşı’nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu ileri sürerek Aile Mahkemesi’ne başvurmuş ve ‘velayetin değiştirilmesi’ davası açmıştı.

Ardından Damla Ersubaşı’nın gözyaşları içinde uyuşturucu ve kumar bataklığına düştüğünü açıkladığı videosu büyük olay oldu.

Bu video üzerine ilk açıklama Damla Ersubaşı’nın avukatından geldi ve videonun bir buçuk yıl öncesine ait olduğunu söylendi.

Eski eş Mustafa Can Keser ise video ile ilgili “Mahkemede herkes neyin ne olduğunu görecek” açıklamasında bulundu.

Tüm bu açıklamalar ve paylaşımlar havada uçuşurken eski eş Mustafa Can Keser’den geçtiğimiz saatlerde bir çıkış daha geldi.

Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Damla Ersubaşı’nın çocukları kendisine vermeyip, okula dahi göndermediğini iddia eden Keser, adeta ateş püskürdü ve çocuklarını vermesi için Ersubaşı’na yalvardı.

👇

👇

İlginizi çekebilir 👇

Hande Erçel'in Yeni Saç Rengi Kendall Jenner'a Benzetilince Sosyal Medyanın Diline Düştü!
Hazar Ergüçlü'nün Aralık Ayı Özetiyle Birlikte İlan Ettiği Yeni Aşkı Tanıdık Çıktı!
Artık 17 Yaşında! Tamer Karadağlı'nın Küçük Kızı Zeyno'nun Son Hali Büyüledi!

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
26.12.2023

mide bulandırıcı bi çift. karı da 30 yaşında 19 gibi davranıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ