Eski ÇGHB Oyuncusu Metin Yıldız'dan ÇGH 2 Hakkında Çok Konuşulacak Sözler

Yayınlandığı döneme damga vuran Çok Güzel Hareketler Bunlar şimdilerde Çok Güzel Hareketler 2 şeklinde yeni oyuncularıyla devam ediyor. Çoğu izleyici bu yeni versiyondan eski tadı alamadığını belirtirken, eski ÇGHB oyuncusu Metin Yıldız da bu görüşte olanlar arasında.

2008-2011 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar, hala ilgiyle izlediğimiz enfes bir program.

Halihazırda ekranlarda ve sosyal medyada izlediğimiz çoğu yetenekle tanıştığımız Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yeri bazılarımız için bambaşka olsa da Yılmaz Erdoğan, 2019'da Çok Güzel Hareketler 2'ye yeni bir oyuncu kadrosunu ekranlara taşıdı.

Yeni ekibin sık sık eskisiyle kıyaslanması ve izleyicilerin "Eski tadı yok" demesi ayrıca bir tartışma konusu olurken, eski ÇGHB oyuncularından Metin Yıldız, ÇGH 2 hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Şenol İpek'le Hobaaa'ya konuk olan Metin Yıldız, ÇGH 2 hakkında şu sözleri söyledi:

"Kesinlikle aynı enerji olmadığını düşünüyorum. Skeçlerin iyi olmadığını düşünüyorum. İyi yazılmadığını ve iyi oynanmadığını düşünüyorum."

"Çocukların üzerinde sanki bir tedirginlik, sanki üstte böyle baskı gibi bir şeyin olduğunu hissediyorum. Onun nedeninin de yine bizden olduğunu hissediyorum."

"Şenol kıyas dünyanın en kötü şeyidir. Şimdi biz olmasaydık, bir hiç böyle bir şey yapmamış olsaydık ve bu çocuklar sahneye çıkmış olsaydı kral olurlardı."

O görüntüleri de şuraya ekleyelim:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

"Kim Attı Bu Tuzu?" Tartışmasıyla MasterChef'te Gerginlik Yaratan Dilara'dan Açıklama Geldi
Gelin Evi Programında Bir Kadın Misafirlerine Limonatayı Serum Torbasında Servis Etti

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
22.11.2023

Haklı, eski tat yok yenisinde. İki dakka dayanamıyorum izlemeye.

22.11.2023

Haklı. Bunlara gerçekten gülen var mı? Taklitten öteye gitmeyen oyunculuklar, skeçler hep klişe, dizi film instagram videosu parodisi... Eskiden bir kalitesi vardı.

22.11.2023

Hem skeçler hem de oyunculuk berbat yıllardır izlemiyorum,kadroda özel hiçbir yetenek yok ve çok itici tipler malesef haklı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ