Eski Bakan Akif Çağatay Kılıç Koronavirüse Yakalandı

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç koronavirüse yakalandığını duyurdu. 

Çağatay koronavirüse yakalandığını Twitter hesabından duyurdu. Çağatay, 'Vücut kırgınlığım nedeniyle yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Çok şükür genel durumum iyi. Tedavim evde devam ediyor. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Dualarınızı beklerim' dedi.

Cahit Turhan da koronavirüse yakalandı

Önceki Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan da koronavirüse yakalandı. Turhan dün Twitter hesabından 'Vücut kırgınlığımız nedeniyle yaptırdığımız Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumumuz iyi elhamdulillah. Dua eder, dua bekleriz' mesajını paylaştı.

Popüler İçerikler

Anlaşma Sağlandı: Alex de Souza Süper Lig'e Geri Dönüyor!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.10.2020

Muhammed a.s. efendimiz, çesitli hastalik ve rahatsizliklari okuyup üfürerek tedavi yollarina gider, "tükürüklü üfürük" ya da "tükürüksüz üfürük" usulleriyle is görürdü. Tükürük kullanirken buna toprak karistirdigi da olurdu. Toprak olarak Medine topragini kullanirdi; çünkü Medine topraginin "serefli" ve "bereketli" oldugunu söylerdi. Söyle yapardi: Sahadet parmagina tükürür, sonra tükürüklü bu parmagini topraga sokar, ve parmagina bulastirdigi toprakla hastayi sivardi.Sahih-i Buharî Muhtasari... cilt 12, sh. 92.... tükürüklü dua mı edelim tükürüksüz mü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ