Eşini ve Çocuklarını Bırakıp Başka Bir Erkekle Kaçan Fadime'nin 30 Kilo Yağ ve 5 Kilo Zeytinle Yaptığı İlginç Vurgun

Evlere kapandığımız şu günlerde birçoğumuz daha önce izlemese de gündüz kuşağı programlarına fena halde sarmış durumda. Bazen yaşananlara üzülürken bazen de şoklardan şoklara giriyoruz izlerken.

Biz hangisine şaşırsak diye bakarken yine yeniden her zamanki gibi trajikomik bir olay yaşandı Esra Erol'da. Bu sefer ki konumuz yağ, zeytin ve aşk üçgeni...

Olaydaki baş kahramanımız Fadime Aldemir. Fadime, 33 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesi bir kadın. Eşini ve çocuklarını bırakıp evini terk etmiş.

13 yaşında evlenmiş olduğunu da belirtmeden geçmek istemiyorum.

Terk etme nedeni bilinmiyor fakat ailesi Muzaffer Yaşar isimli bir erkekle kaçtığını iddia ediyor. Bu iddiayı da Fadime doğrulamış. Ailesine ulaştığında çocuklardan bıktığını da eklemiş.

Giderken de 30 bin lira, 30 kilo yağ ve 5 kilo zeytini de beraberinde götürmüş. Fadime, iyi bi vurgun yapmış anlayacağınız.

Hep filmlerde kaçan insanların takı ve para alıp gittiğini görürüz ya bizde alınanlar epey bi' değişikmiş. Gerçi mangal yaptığı için başkasına kaçanı da gördük. Buna neden şaşırıyorsak...😂

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
YORUMLAR

iyi yapmış 13 yaşında evlendirmişler gitsin hayatını yaşasın

03.04.2020

eeee ne olacaktı 13 yasındakı cocuga tecavuz ed,adı evlilik olsun.kendi adına karar verebilecek yasa gelince de kaçmiş.iyi yapmiş.kadının beden ve ruh sağlığını bozup sonrada normal bireymiş gibi muamele bekleyin..birkere 13 yaşında çocukla evlenen,onu evlendiren asıl ahlaksız sizlersiniz.

02.04.2020

Zenginler biriye anılınca gönlünü başkasına kaptırdı. Fakir bacım kaçınca zina. Ne yaşadı nasıl bir evlilik geçirdi kimsenin umrunda değil. Ama kocası tarafından öldürülse feminist ruhunuz kabarır. Belli ki tek çaresi buydu garibimin kendince. Ayrıca niye vurgun olsun. Ev onun evi değil mi? Giderken erzak da alıp gitmiş.

02.04.2020

fakir edebiyatı...

03.04.2020

13 yaşında evlendirilmiş demek 13 yaşında tecavüze uğramış demektir ve sonraki 20 yıl da...

TÜM YORUMLARI OKU (27)