Eşini Çocuklarının Önünde Bıçaklayan Adamın Sakince Olay Yerinden Uzaklaştığı Anlar Kanınızı Donduracak

İstanbul Esenyurt'ta yaşanan olay izleyenlerin kanını dondurdu. Görgü tanıklarının ifadesine göre Pınar Mahallesi'nde yaşayan çift sabah saatlerinde tartışmaya başladı. Peri D. isimli kadın, çocuklarının önünde tartıştığı eşi tarafından bıçaklandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Peri D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşini bıçaklayan şahıs ise sakince olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise vatandaşların kameralarına yansıdı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. İddialara göre bir şahıs, tartışma yaşadığı eşini bıçakladı.

Esenyurt'un Pınar Mahallesinde yaşanan olayda bir şahıs, tartışma yaşadığı eşini çocuklarının gözünün önünde bıçakladı. Olayın ardından evden çıkan şahısın sakin halleri çevredeki vatandaşların kameralarına yansıdı.

Bıçaktaki kanı ceketine silen, üstündeki kan iziyle hiçbir şey yaşanmamış gibi sakinlikle olay yerinden uzaklaşan şahıs izleyenlerin kanını dondurdu.

Görgü tanığı bir komşu, Peri D. isimli kadın ve eşi arasında yaşanan tartışmayı "Sabah çocukları okula götürürken bir baktık bağırma çağırma sesleri geldi. Kadın ölmüş, adamı yakalayamadılar. Önünü kesmeye çalıştılar ama kaçtı" şeklinde anlattı.

Peri D. ağır yaralı bir halde hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
18.09.2023

aq dombigi ağırlaştırılmış müebbet cezan hayırlı olsun .hücrede kendini s... s... ölürsün insallah

18.09.2023

Klasik Esenyurt günü

18.09.2023

Vallahi bıktım o orospu cocuklarından. Ulan piç hangi sebep için evde kadın bıçaklattı. İmkansız ilişkilerin ilacı ayrılık. Ayrıl siktirolgit.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ