Eşine Göndermek İstediği Müstehcen Mesajı Ailesinin Olduğu Gruba Atan Genç Kadın! 🙈

Hepimiz hayatımızda bir kez bile olsa yanlış insana, yanlış mesaj atmışızdır. Ama sizler için Unilad'dan derlediğimiz bu arkadaşın hikayesi yanlış mesaj konusunda çıtayı bir hayli yükseltti.

Vicky Ernst bir sabah uyandı ve yaptığı ufak bir yanlışla hayatı sonsuza kadar değişti. Aile büyükleriyle göz teması kurmaktan kaçınır hale geldi. Çünkü...

Eşine göndermeye niyetlendiği müstehcen bir fotoğrafı ailesine gönderdi! 😱😅

Bir kadeh şaraptan sonra genç anne eşine müstehcen bir caps yollamak istedi.

Sünger Bob çizgi filminden bir sahnenin 'Oral seks yaptığınızda ve kötü bir koku aldığınızda' şeklinde bir yazıyla birleştirilmiş hali...

Elbette konuyla ilgili açıklama da gecikmedi. 👇👇

Erkekler genellikle vücudumuzun ve genital bölgemizin çiçek demeti gibi kokmasını bekledikleri için bu fotoğrafı görünce göndermek istedim. Eşime, kendisinin de her zaman güzel kokmadığını hatırlatmak istedim. Hepimiz insanız, ben de eşime göndermek istediğim fotoğrafı ailemin olduğu gruba yolladım ve gerçekten çok utandım. Büyük babamdan bu fotoğrafı büyük annemin telefonundan silmesini istedim ama anlaşılan o ki; büyük annem bir gece önceden telefonu şarja takmış ve sabah yedide alarmla beraber bu fotoğrafı görerek uyanmış. Yani, bir daha fotoğraf göndermek istediğimde çok daha dikkatli olmam gerek. O akşam biraz şarap içmiştim, bundan sonra bir fotoğraf göndermeden önce üç kez kontrol edeceğim. O sabah uyandığımda hayatım resmen sonsuza kadar değişmişti. Bir sonraki sabah ailemi gördüğümde göz teması bile kuramadım.

Vicky konuşmaların ekran görüntüsünü alarak Twitter'da "Yanlışlıkla büyük annem, büyük babam ve ebeveynlerimin olduğu gruba bunu yolladım, bittim ben." yazarak paylaştı.

Tweet 16 kez paylaşıldı ve 109 beğeni aldı. Tabii ilginç yorumlarla beraber... 

Büyük annemi uykusundan uyandırmanın yanı sıra annem de delirmiş olduğumu söyledi. Teyzem, diğer teyzemin mesajı gördüğünde midesinin bulandığını söyledi. Ve o teyzem asla cevap vermedi. Bu kadar çok utandıktan sonra kızımın emekleyişini bile o grupta paylaşmadım.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
06.06.2018

Mevzu bulamayınca Onedio...

06.06.2018

e şimdi de bütün dünya öğrendi

07.06.2018

iyi aile grubuna yanlışlıkla gönderdinde twiterdan niye dünyaya yaydın konuyu.ne bu ne yaman çelişki

TÜM YORUMLARI OKU (8)