Eşimle Para Karşılığı Birlikte Oluyorum! Psikolog Esra Ezmeci'ye Takipçisinden Gelen İlginç İtiraf ve Yanıtı

Yakın zamanda sosyal medya hesaplarından takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam eden Fulya ile Umudun Olsun programında tanımaya başladığımız ünlü psikolog Esra Ezmeci, yine takipçilerinden gelen itiraflarla bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Esra Ezmeci son olarak yine hayrete düşüren bir itiraf paylaştı. İşte ünlü psikoloğa takipçisinden gelen ilginç itiraf ve Esra Ezmeci'nin yanıtı...

Fulya ile Umudun Olsun programından tanıdığımız ve sosyal medyada da kadınlarda dişil enerjiyi yükseltmek için verdiği tuzlu su önerisiyle popüler olan ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin yayınladığı itirafları, takipçilerinden gelen soruları artık bilmeyen yoktur.

Instagram hesabından düzenli olarak takipçilerinin sorularını ve onlara verdiği yanıtları yayınlayan Ezmeci, her seferinde bizleri daha da çok şaşırtıyor.

Kocasının çayına çişini koyandan adet kanını içiren kadına kadar aklınıza gelemeyecek türden itirafları yayınlıyor. İtirafların yanında Esra Ezmeci takipçilerinin sorduğu her soruya da yanıt vermeye çalışıyor.

Şimdi yine Esra Ezmeci, bir takipçisinin özel hayatıyla ilgili yazdığı itirafla ve verdiği yanıtla gündemde. Takipçisi Esra Ezmeci'ye "Eşimle para karşılığı beraber oluyorum normal mi?" diye sordu.

Ezmeci de takipçisine "Bu çiftler arası fantezisel heyecan arttırıcı bir durum da olabilir. İkiniz de bu durumdan mutluysanız bir problem olmaz" cevabını verdi.

Sizce normal mi? Haydi tartışalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Çayına Çiş Koyuyorum! Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye Takipçilerinden Gelen İnanılmaz Sorular
Adet Kanımı İçirdim! Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye Takipçilerinden Gelen Mide Bulandıran İtiraflar
Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye Instagram Hesabından Gelen Şaşkınlık Yaratan Yeni Sorular

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
28.04.2022

Bakın bu kadın bir sahtekar ve siz reklamını yapıyosunuz yarın bu kadın adnan oktar ve müridleri tuttuklanınca çok ağlarsınız bitcoincilerin reklamını yapanlar gibi

28.04.2022

Bu kadin hic guven vermiyor. Yakinda cikar nedeni. Bizim bransta hastalarini ve onlari ilgilendiren konulari malzeme edip sohret olmaya calismak eskiden kabul edilmezdi. Bu yeni Turkiye urunu galiba.

28.04.2022

"fantezisel" dağarcığına sokam

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ