Eşi ve Kuması Fatma İle Aynı Evde Yaşayan Engelli Gülşah, Ahmet'le İlgili Bütün Gerçekleri Ortaya Çıkardı!

Melahat Oruç, %45 engelli raporu bulunan kızı Fatma için Esra Erol'un kapısını çalmıştı. Programda ortaya çıkan detaylar ise herkesi şoke etmişti. Dün yayınlanan bölümde ise eşi ve kuması Fatma ile aynı evde yaşadığını itiraf eden Gülşah, Ahmet'le ilgili bütün gerçekleri anlattı.

Dün sizlere %45 engelli raporu bulunan Fatma'nın kaçış hikayesinden bahsetmiştik. Annesi Melahat Oruç, "Kızımı evli ve 2 çocuk babası Ahmet zorla tutuyor." diyerek Esra Erol'a gelmişti.

Programda da Fatma'nın kaçtıktan hemen sonra Ahmet'le evlendiği ortaya çıkmıştı. Kaynanası ve ilk eşiyle aynı evde kaldığı konuşulmuştu.

Stüdyoya gelen Fatma ve Ahmet de şiddet iddialarını ve eski eş Gülşah'la aynı evde yaşadıklarını kabul etmemişti. Fatma, o haliyle evin sorumluluğunu üstlendiğini, kaynanasıyla Ahmet'in çocuklarına baktıklarını ve mutlu olduğunu söylemişti.

Canlı yayında da Ahmet, daha önce 4-5 evlilik yaptığını ve 14 yaşındaki bir çocukla birlikte olduğu için cezaevinde yattığını açıklamıştı.

Bu içeriğimizden diğer detayları da öğrenebilirsiniz;

Facebook'ta Tanıştığı Evli Adamla Kaçan Engelli Fatma'nın Hikayesi ve Ortaya Çıkan Skandal İddialar

İddiaların odağındaki diğer isim Gülşah, sonunda dayanamayarak Esra Erol'a katıldı ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Ahmet'in kendisini kaçırdığını söyleyen Gülşah, Ahmet'in "Ben hapse gireceğim. Sen annenin evine dön' dediğini ve sonra evlendiğini açıkladı.

Ayrıca Gülşah, Fatma ve Ahmet'le yaşadığını da itiraf etti. Ahmet'in ve kayınvalidesinin kendisini "git" diyerek dövdüğünü ve çocukları da kendisine vermediklerini söyledi.

Bunların yanında Ahmet'in kendisine hırsızlık yaptırdığını ve başka erkeklere sattığını da belirtti. Eve kapatıldığını ve kaçamadığını da ekledi.

Duyduklarına inanamayan Fatma da canlı yayında Ahmet'e "Ahmet boşanalım, sen de Gülşah ile yaşamaya devam et" diyerek isyan etti.

Hatırlarsanız Fatma geçen gün canlı yayında Ahmet'in kendisine şiddet uygulamadığını söylemişti. Gülşah'ın açıklamalarından sonra Ahmet'in hem kendisine hem de Gülşah'a şiddet uyguladığını itiraf etti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Balat'ta Çekim Yapmak İsteyenlere Haraç Kesildiği İddiası ve Enes Kaya'ya Yapılan Saldırının Detayları
Instagram Fenomeni Simla Canpolat'ın Kimseye İyi Gelmeyecek Motivasyon Notlarına Bakmalısınız!
Evli ve Çocuklu Kadınların Fotoğraf Paylaşmasını Sorgulayan Kullanıcıya Gelen Tokat Gibi Cevaplar

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR

Şaka gibi bir olay. Adamın reşit olmayan birini kaçırmaktan sabıkası bile var ve izleyen herkes adı gibi emin ki Fatma'nın maaşı olmasa ne evine alır ne de nikah masasına oturur bu adam. Ayrıca Gülşah'ın çocuklarına de zorla el koyuyor bu suç ve engelli bir kadınla vasisinin izni olmadan nikah kıyılamayağı da bir gerçek. Nasıl 2 günde evlendiler aklım almıyor.

23.09.2021

Suç Esra Erol'da değil, o sadece ayna tuttu topluma, biz buyuz, bunlar toplumun bir parçası, tecavüzden hapse giren, kadın satıcısı, istismar edilen hayatlar, fatma, gülşah, ortada kalan çocuklar, evladını yetiştirememiş bir kocakarı... Ne ararsan var Türk trajedyası...

Pasif Kullanıcı
23.09.2021

Çirkine ayna tutuyorsan sen de suçlu olursun.

23.09.2021

Esra erol evlilik programı yapıyodun,daha kötü ne yapılır bu ülkeye dedik şimdi de buböyle saçma sapan şeyleri coluk cocuk önünde izleyen aileler var.

23.09.2021

Esra erol iyi birisi ya da bu programi hayrina yapiyor demiyorum ama bu olayin esra erolla ne alakasi var? Eger bunlar televizyona çikmasaydi bu adam bu ikisini istismar etmeye devam edecekti.2 kadin da kurtuldu eleman da hapse girecek.Adalet diye bir şey kalmadi bu eleman ceza almayacagini bildigi için bunlari yapiyor ama şimdi tivitir ya da televizyon adaleti sagliyor en azindan bu olaydan sonra kurtulacaklar. Sevdigimden söylemiyorum ama burda kötü olan ne?

TÜM YORUMLARI OKU (8)