Eşi Üçlü İlişki İçin Zorluyormuş! Eşini Öldürttüğü İddia Edilen Derya'dan Müge Anlı'yı Şoke Eden İtiraf!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında katili aranan Selim Yalçınkaya'nın şüpheli konumundaki eşi Derya'dan herkesi şoka sokan üçlü ilişki itirafı tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü!

Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşini öldürdüğü iddiasıyla yer alan Derya'yı hepiniz tanıyorsunuzdur...

Çünkü kendisi eşini, eşinin arkadaşı ve amcası da dahil olmak üzere birçok kişiyle aldatmış ve hepsinde de yakalanmış! Son olarak boşanmak istediğinde ise şüpheli bir şekilde ölü bulunmuş!

İhanet mesajları ve görüntüleri ortaya çıkınca ise "Ben kıskandırmak isterken yanlışlıkla aldattım." diyerek hepimizi dumur eden Derya, Müge Anlı tarihinin en garip karakterleri arasına giriş yaptı hiç şüphesiz...

Daha fazla detay öğrenmek isteyenleri buraya alalım 👇

Müge Anlı'da Kocasını Kıskandırmak İsterken Yanlışlıkla Aldatan Derya'ya Gelen Birbirinden Efsane Tepkiler!

Sanmayın ki konu burada bitti! Çünkü katil zanlısı şüphesiyle bakılan eş Derya'nın yaptığı yeni itiraf başta Müge Anlı olmak üzere herkesi şaşkına uğrattı!

Daha önce de başka erkeklerle olan mesajları ortaya çıkan Derya, "Bugüne kadar burada hiç konuşamadım, açamadım bu konuyu ama eşimin bilgisi vardı bu mesajlarda." diyerek söze girdi.

"Selim evlendiğimizden beri kendisini tatmin etmek için hep benimle başkalarını düşünürdü. 'Başkalarını da mı çağırsak?' derdi. Mesela 'Şu gelse', 'Şunu da çağırsak', 'Şununla şunu yapsak' derdi."

"Bana çok baskı yapıyordu. Artık o kadar normalleştirmişti ki bu tatmin işini." diyen Derya, eşinin baskısıyla üçlü ilişkilere girdiğini iddia etti...

Selim'in yakınları olaya inanmazken Derya'nın anne ve babası konuşulanları hayret ile dinledi, tıpkı Müge Anlı ve bizler gibi...

İtiraf anını buradan izleyebilirsiniz 👇

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Müge Anlı'da Eşi Tarafından Dövülüp Çivilendikten Sonra 851 Bin Lira ile Kaçan Erkek İtiraflarıyla Dumur Etti!
72 Yaşındaki Abdi Amca'yı Evden Atıp Parasını Alan 27 Yaş Küçük Karısının Tavırları Esra Erol'u Çıldırttı!
Tam Bir Kraliçe! Canı Hiçbir Şey Yapmak İstemeyen Kezban'ın Esra Erol'a Verdiği Yanıtlar Viral Oldu!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
11.11.2022

Bu Derya va bu Derya dokuz köyü birbirine katar çıkar en tepeye nasıl karıştırmışım ama diye keyifle bakar. Şeytanın sol arka bacağı kendini siz genç olmadınız mı diye savunuyor. Ulan ben 21 yaşımda ailemden uzakta sınıftan, kütüphaneye, ordan cafeye çalışmaya giderdim bu erkek avına çıkmış. Gavat babasıyla Manukyan anası da gerim gerim gerinip biz kızımızın arkasındayız her koşulda destekliyoruz diyor. Sizin olmayan sıfatınıza tüküreyim.

22.11.2022

Hic iste konusuyor. Sanki bu isin genclikle alakasi var. gencken orgy yapiyorduk, simdi de yapiyoruz

11.11.2022

Gotunu kurtarmak icin at yalani sikeyim inanani

12.11.2022

Bir öpüşme sahnesine binbir sansür uygulayan ceza yazan lar, eş değiştirme, gang bang fantezi leri gündüz kuşağında yayınlanmasına ses çıkarmıyor. İktidarın ahlak sattığı, iktidar kanallarının Cinsel fantezi sattığı bir dönemdeyiz. Ayrıca muhafazakar toplum bekarlar yaptığı herşeyi kızlı erkekli zina ahlaksızlık diye aşşağılarken evlilerin yaptığı ahlaksızlık lara nedense hiç sesini çıkarmaz evli ise her ahlaksızlığı yapabilir modunda takılıyor. İtirazını duyar gibiyim sabah programlarında işlenen vukuat ların %95 evli isen her boku yiyebilirsin modunda işleniyor.

TÜM YORUMLARI OKU (23)