Eşi Tarafından Katledilen Elif, Kucağındaki Bebeği Bıçak Darbelerinden Korumaya Çalışmış

Adana’da, cezaevinden tahliye edilen eşi Murat İyik (37) tarafından bıçaklanan Elif İyik’in (36) cenazesi, yakınlarınca teslim alındı. Çiftin 7 yıl önce 'uyuşturucu' suçundan cezaevine birlikte girdiği kuzenlerinin 4 aylık oğlu Ali'nin, saldırı sırasında İyik’in kucağında olduğu ve bıçak darbelerinden korumaya çalıştığı öğrenildi. Polisin her yerde aradığı Murat İyik ise bugün polise giderek, teslim oldu.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 4 çocuk sahibi Elif ve Murat İyik çifti, 7 yıl önce 'uyuşturucu' suçundan cezaevine girdi. Çiftin en küçük çocuğu, koruyucu aileye verilirken, diğer 3 çocuk da devlet yurduna yerleştirildi. Elif İyik, 2021’de tahliye edilirken, Murat İyik ise 3 ay önce cezaevinden çıktı. Eşinden boşanmak isteyen Elif İyik, kuzeninin evine yerleşti. Boşanmak istemeyen Murat İyik ise cezaevinden çıkınca eşini sürekli rahatsız etmeye başladı.

Yardım için bağırmış

Cezaevinden İzinli Çıkan Erkek, Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kayıplara Karıştı...

Kucağındaki bebeği bırakmadı

Eşi tarafından defalarca bıçaklanmasına rağmen kucağındaki Ali'yi bırakmayıp koruyan Elif İyik, yere yığıldı. Murat İyik kaçınca Feyyaz B., saldırından yara almadan kurtulan oğlunu kadının kucağından alıp, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Ağır yaralanan genç kadın, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. İyik'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Elif İyik, Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan polisin her yerde aradığı Murat İyik, bugün emniyete giderek teslim oldu. İyik'in sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Popüler İçerikler

Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
YORUMLAR
11.04.2022

Kusuruma bakmayın ama kizacam her ikisine de kizacam neden dört çocuk neden neden neden biri koruyucu aileye ucu devlet yurduna verildi neden işte ben buna dayanamıyorum tamam adam suçlu ama ben mutlu evliliğimde tek çocukla kalmayı düşünürken bu dertli evlilikte neden dört çocuk yaptınız neden ya aklim hafsalam almıyor o çocukların günahı neydi ya anneleri mezarda babaları hapiste aile içi şiddeti gördüler utancı yaşadılar şimdi çocuk esirgemedeler bunu onlara yasatmaniz şart miydi

11.04.2022

Sen başka evrendesin ablacım biz ülke olarak onkadar gelişmedik daha

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ